Språk Sök
SuperparkerAktiviteterFödelsedagarGrupperFör företagRestaurang Robson’s
Stänga

Robson's Oulu

Saftiga stora hamburgare, äkta hot dogs och supersallader.

Robson'sin lunchbuffé

Robson’s superpopulära lunchbuffé lagas av färska och förstklassiga råvaror. Soppa, sallad eller en huvudrätt som dagligen varieras?

Restaurang Robson’s är den trevligaste restaurangen på sitt håll i Uleåborg

Robson's bjuder dagligen på god och hälsosam mat, som alla gillar. Rätterna lagas av färska och förstklassiga råvaror och lunchbuffén ger dig energi för arbetsdagen eller för aktiviteterna i SuperPark.Restaurangen finns intill inomhusaktivitetsparken och ger en trevlig andhämtningspaus från äventyret i parken eller en lämplig paus under arbetsdagen.

I Uleåborgs Robson’s kan du köpa med dig lämpliga tilltugg eller ett helt lunchpaket som du kan ta med dig hem!

Buffé

Robson’s superpopulära lunchbuffé lagas av färska och förstklassiga råvaror. Soppa, sallad eller en huvudrätt som dagligen varieras? Välj det du gillar eller välj allt.

Lunchen serveras vardagar kl. 10.30 –14.00, pris 6.90-9.90€ och och i den ingår matdryck, bröd samt kaffe eller te.

På vår stora parkeringsplats kan också ett större sällskap parkera enkelt.

Grill

Saftiga stora hamburgare, äkta hot dogs och supersallader är favoriterna, som du kan smaksätta som du vill med husets dippsåser.

Café

Nybryggt kaffe och salta eller söta tilltugg smakar gott då du tar en paus från ståhejet i parken. I caféet kan du också köpa med dig läckerheter för hemfärden.

Robson’s Catering

Vi bjuder på läckra rätter och mångsidig catering för viktiga stunder och oförglömliga evenemang. Restaurang Robson’s köksmästare planerar tillsammans med dig en meny enligt dina önskemål som passar ditt evenemang, oavsett om det är en mindre familjfest eller en stor firmafest med hundratals deltagare.

Mer information om catering-, mötes- och evenemangstjänster:

Johanna Heffernan

+358 50 413 1655

johanna.heffernan@superpark.fi