Språk Sök
SuperparkerAktiviteterFödelsedagarGrupperFör företagRestaurang Robson’s
Stänga

FAMILJEDAGAR I SUPERPARK

Glad samvaro med deltagare i alla åldrar – det är ett utmärkt sätt att komma ihåg arbetstagare eller kunder.

OFÖRGLÖMLIGA FAMILJEDAGAR I SUPERPARK

En specialitet i SuperPark är evenemang som är riktade till hela familjen och som blir en oförglömlig upplevelse för den inbjudna gästen och hans eller hennes familjemedlemmar. Glad samvaro med deltagare i alla åldrar – det är ett utmärkt sätt att komma ihåg företagets arbetstagare, kunder och andra intressegrupper!

I inomhusaktivitetsparken behöver en lyckad familjedag inte bero på vädret. Mat och drycker kan ni bekvämt beställa av oss och för större evenemang kan ni också boka hela parken för privat bruk.

Samtliga aktiviteter i parken har planerats och byggts så att vuxna också kan delta i samma äventyr som barnen. Som dagens program kan ni i parken ordna exempelvis SuperTävlingar, där familjer tillsammans går runt i parken och provar på olika grenar.

Parkernas personkapacitet:

  • Angry Birds Activity Park Vuokatti 1300 personer
  • SuperPark Uleåborg 1500 personer
  • SuperPark Åbo 800 personer
  • SuperPark Vanda 1500 personer

Exempelprogram: SuperTävlingar

Tävlingsgrenarna i SuperParkerna kan formas och genomföras antingen som individuella tävlingar eller lagtävlingar. Varje person/lag får ett resultatkort. Efter tävlingarna räknar parkens personal poängen och till sist får det bästa laget ett pris.

Tävlingar under ledning: SuperParks personal tar emot gruppen och delar in den i lag. Ledaren följer med till de olika tävlingsplatserna och sporrar grupperna. Ledaren ger också anvisningar och hjälper deltagarna att gå vidare i tävlingen.

Självständig tävling: SuperParks personal tar emot gruppen och delar in den i lag samt ger dem regel- och resultatkort. Gruppen går själv till de utmärkta platserna och tävlar självständigt.

Be om mer information för att ordna en familjedag eller ett företagsevenemang i SuperPark!