Språk Sök
SuperparkerAktiviteterFödelsedagarGrupperFör företagRestaurang Robson’s
Stänga

Årets mest aktiverande dag i SuperPark

Ordna livliga rekreationsdagar, boka nu!

SuperPark bjuder på spännande äventyr för både större och mindre företagsgrupper. Ordna livliga rekreationsdagar, motionsrika tyhy-dagar, fartfyllda lillajulsfester eller oförglömliga familjedagar i SuperPark – enkelt och bekvämt.

Hos oss kan också vuxna fördriva tiden med trevliga aktiviteter oavsett vädret. För arbetssällskap är SuperPark en perfekt plats för att skapa gemenskapskänsla, teambildning och avkoppling. Till SuperPark kan alla komma oberoende av deras kondition, för i parken finns både fartfyllt och lugnare program. Äventyret äger rum i en mångsidig inomhusaktivitetspark, där varje besökare kan välja sitt sätt att röra på sig och ha roligt.

I SuperPark finns också konferensrum med modern konferensutrustning, där ni kan hålla både mindre möten och även ett heldagsseminarium. Vi arrangerar gärna hela ditt evenemang med serveringar och allt!

Färdiga eller skräddarsydda programpaket

Det finns flera alternativ för ett dagsprogram.  En av standardfavoriterna är SuperTävlingar som ordnas i parken och som lämpar sig för alla evenemang. Tävlingsprogrammet sammanställs av olika alternativ, som varierar något i de olika parkerna. Grenarna är exempelvis:

Läs mer on SuperTävlingar!