Språk Sök
SuperparkerAktiviteterFödelsedagarGrupperFör företagRestaurang Robson’s
Stänga

SUPERFÖDELSEDAG I SUPERPARK ÅBO

Ståhej, program, underhållning och läckerheter – så ser en bra födelsedagfest ut

SuperFödelsedag i SuperPark Åbo

I födelsedagspaketet SuperPark Åbo ingår armband till inomhusaktivitetsparken, tillgång till födelsedagsrummet i 1 timme och servering av läckerheter. Vi har tre olika födelsedagsrum. Armbanden gäller hela dagen, så ni kan också komma innan kalaset börjar och fortsätta om ni så vill ända till kvällen.

Födelsedagspaket

Vi i SuperPark Åbo förverkligar dina önskemål om tid och rum, förutsatt att rummet är ledigt. Minsta antalet deltagare på ett kalas är 4 personer och högst 20 personer. Serveringen dukas upp en gång på den överenskomna tiden.

Födelsedagstider:

 • Kl. 11.30–12.30
 • Kl. 13.30–14.30
 • Kl. 15.30–16.30
 • Kl. 17.30–18.30

 

Födelsedagsrummen:
SuperPark-rummet har ett SuperPark-tema men du kan också skapa ett eget tema med egna dekorationer. I rummet ryms högst 12 födelsedagsfirare åt gången.

Födelsedagsmeny

SuperFödelsedagsmeny 25 €/person
I priset ingår också ett heldagsarmband till parken, tillgång till festrummet i 1 timme och:

 • Godis
 • Chips
 • Saftbål

 

Om du vill kan du komplettera serveringen med följande produkter:

 • Hot dogs 3 €/person
 • Läsk 1 €/ person
 • Husets tårta 8 €/ person
 • Grönsaker och dippsås 5 €/ person
 • Kycklingkorg 9,5 €/ person
 • Hesburgers hamburgare 2 €/ person
 • Hesburgers pommes frites 2 €/ person
 • Tårta för 10 personer 65 €

 

För att festen ska vara så smidig och bekväm också för föräldrarna, kan du genom oss beställa läckra födelsedagstårtbitar.

Övervakare kommer med födelsedagsgruppen in i födelsedagsrummet utan armband. En övervakare får ett armband gratis till parken. Om fler vuxna vill komma in i parken, får de köpa extra armband till det fördelaktiga gruppriset 14 €/st.

Egen mat och dryck får inte medföras till födelsedagsrummet.

Föräldrar får via oss för samma dag vid förhandsbokning behandlingar med -10 % samt inträde till Caribia spa till priset 10 €/person.

Hjälpande händer

Du kan också beställa hjälpande händer till födelsedagsfesten. En av våra medarbetare hjälper dig med serveringen, guidar er i parkens aktivteter och fungerar som ett extra par ögon i övervakningen av gruppen. Pris 80 €/1 h.

Bokning och ytterligare information

Boka en oförglömlig födelsedagsfest:
Boka födelsedagsfesten i första hand genom den blankett för födelsedagsbokningar som finns på webbplatsen www.superpark.fi.

Mer information genom Caribias säljservice:
Tfn 030 6874 000
hotellimyynti.caribia@holidayclub.fi

Vänligen boka födelsedagsfesten i tid. Bokningen är bindande, vi tar inte emot preliminära födelsedagsbokningar. Förändringar i antalet deltagare ska meddelas senast en vecka före födelsedagen. Armbanden debiteras enligt antalet deltagare, men serveringen debiteras enligt den på förhand bekräftade förhandsbokningen. SuperFödelsedagsfesten ska betalas i sin helhet innan födelsedagsfesten börjar. Om födelsedagsbarnet blir sjuk flyttar vi festen till ett senare datum.

Vänligen läs våra villkor för bokning och avbokning innan du bokar festen.

Informera oss senast en vecka före festen i samband med bokningen om gästerna eventuellt har specialdiet och annat som vi borde beakta.

Bra att veta

Vänligen informera födelsedagsgästerna om att de i inomhusaktivitetsparken ska gå i strumpfötter eller med skor för inomhusmotion (inte utomhusskor eller barfota). I SuperPark finns låsbara förvaringsfack där du kan förvara dina saker. I inomhusaktivitetsparken spelar, leker och kryper du bland annat. Välj därför bekväma kläder.

Samtidigt som du gör din anmälan ska du vänligen be gästerna meddela oss om eventuella allergier och specialdieter. Ladda ner och skriv ut här fina inbjudningar till SuperPark-födelsedagen!

Välkommen på en oförglömlig födelsedag till SuperPark i Åbo!

SuperPark Åbo

Joonatan Hellman

+358 40 707 0272

joonatan.hellman@superpark.fi