Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

SuperTribe

Team SuperTribe Finland - korkeamman vaatimustason urheilijatiimi

Aleksi Halen

Heimopäällikkö

Rata-autoilu

Aleksi ’Suomen Hämilton’ Halen, 36, on Suomen nopeimpia rata-autokuljettajia (Legends Cars Finland, useita osakilpailuvoittoja, kolme SM-pronssimitalia kokonaissarjasta sekä Kemoran moottoriradan rataennätys.) Tällä hetkellä hänen unelmissaan siintää Pohjois-Eurroopan

Mestaruus! Aleksin intohimona on autoilun lisäksi lumilautailu, bmx-pyöräily, motocross sekä iskähommelit! Aleksi vetää myös Alex Way Racing Junior Academy –nimistä tiimiä, jossa on mukana moottoriurheilua harrastavia lapsia. Tämä monessa mukana oleva moottoriturpa on esimerkillinen SuperTribe-hahmo: intohimoinen, aktiivinen ja lämmin ihminen. 

THE DREAM IS ALIVE from Bob Joosten on Vimeo.

Kristiina Nisula

Lumilautailu

SuperTribe-tiimin uusin jäsen on Oulusta lähtöisin oleva lumilautailija Kristiina Nisula, 24. Kristiina on laskenut maajoukkueessa 2013 lähtien ja hänen meriittilistansa on täynnä kärkipään sijoituksia kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa (vuonna 2016 esim. FIS Big Air Quebec 2016 4. sija, SM kisoissa Slope Style 2. sija sekä Half Pipe 3. sija, Rail Jam Best Trick –palkinto sekä Rukan Wappulounas voitto!)

Lumilautailu on hänelle tärkeää ennen kaikkea itseilmaisun ja itsensä voittamisen, yhteisöllisyyden, tunteiden laajan kirjon ja luonnon lähellä olemisen vuoksi! Kristiina rakastaa kaikkea urheilua – lumilautailun lisäksi esimerkiksi maastohiihtoa, luistelua ja tanssia. Hän opiskelee tällä hetkellä liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulussa Rovaniemellä.

 

Mirko Lahti

Alamäkiluistelu

Mirko on vuonna 1996 syntynyt parantumaton rämäpää, joka on pienestä asti harrastanut urheilua ja vauhtilajeja laidasta laitaan(esim. yleisurheilu, jääkiekko, motocross, trial sekä wakeboarding). Välillä on käynyt vähän pahemminkin kipeästi, ja Mirko on vieraillut jopa teho-osastolla asti, mutta kaikesta on selvitty.

Mirko on Suomen lupaavimpia alamäkiluistelijoita. Hän on tuore SM-kolmonen ja on ollut Red Bull Crashed Ice -osakilpailussa (MM-sarja) pari kertaa suomalaisista paras, parhaimmillaan sijoitus on ollut kymmenes (Wagrain/ Kleinarl MM-osakilpailu 10.sija, St:paul MM-osakilpailu 18.sija, Saariselkä SM 3. sija)! Mirko kehittyy jatkuvasti ja syöksyy vauhdilla kohti maailman kirkkainta kärkeä. Tällä hetkellä Mirko opiskelee liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulussa Vierumäellä. 

Camilo Gaez

Alamäkiluistelu

Camilo on 37-vuotias kolmen pojan ylpeä isä, jonka juuret ovat sekä Suomessa että Chilessä. Camilo laskee Red Bull Crashed Ice –sarjaa Chilen maajoukkueen edustajana. Hän on pelannut koko ikänsä jääkiekkoa sekä edustanut Chileä menestyksekkäästi myös rullakiekossa (in-line hockey).

Vuonna 2013 Camilo osallistui ystävänsä mallia seuraten Suomessa järjestettyyn kansalliseen Red Bull Crashed Ice -kilpailuun. Camilo kertoo, että nähdessään jäärännin ensimmäistä kertaa todellisuudessa, hän oli tahtonut juosta pakoon. Kisa meni kuitenkin hänen omaksi yllätyksekseen hienosti ja siitä saakka Camilo on kiertänyt Red Bull Crashed Ice -osakilpailuissa ympäri maailmaa ja kivunnut sijoituksissa korkeammalle. Camilolla on kova tahto nostaa Chile maailmankartalle alamäkiluistelussa ja näyttää, että vähän vanhempanakin voi vielä tavoitella isoja unelmia!

Andre Jesus

BMX

Brasilialainen BMX-ammattilainen Andre Jesus, 26, on ollut mukana SuperPark Vantaan tarinassa aina siitä asti, kun se oli vielä tyhjä varastohalli ja rakennustyöt olivat vasta aluillaan. Andre ajoi tyhjässä hallissa suvereenilla tyylillään itsensä pysyvästi SuperParkin some-seuraajien sydämeen.

Andre tunnetaan maailmalla monimutkaisista ja korkeista tempuistaan, äärimmäisen itsevarmasta ajotyylistään sekä vaikuttavasta rockstaran olemuksestaan. Tällä hetkellä Andre treenaa ja kilpailee maailmalla ja vaihtaa jatkuvasti maisemaa. Viimeisen vuoden aikana hän on asunut Iso-Britanniassa, Suomessa ja Brasiliassa. 

Antti Rissanen

Freestylepyöräily

Antti, 23, määrittelee itsensä laajasti freestylepyöräilijäksi, sillä hän ajaa kaikenlaisia temppuiluun sopivia pyöriä BMX-pyöristä järeisiin freeride-pyöriin. Pääpaino on kuitenkin dirttipyöräilyssä ja slopestylessa. Antti on ajanut loppuunmyydyillä urheilustadioneilla ja tehnyt temppuja, joita muut eivät ole aiemmin maailmassa tehneet (Cashroll MTB:llä 2011, Frontflip flair MTB:llä 2014 ja Double Flair MTB:llä 2015).

Mieleenpainuvimmiksi kokemuksikseen hän mainitsee mm. Nitro Circuksen näytöksessä ajamisen Helsingissä kesällä 2015. Tuolloin Antti toi Nitro Circuksen supertähtiä myös vierailulle omalle harjoitteluareenalleen, SuperPark Vantaalle. Antti opiskelee Helsingin yliopistossa ja valmistuu matematiikan sekä fysiikan aineenopettajaksi. 

 

Tomi Kaarela

Brasilialainen jujutsu

Tomi, 37, toimii yrittäjänä Oulun Kamppailuklubilla ja Raahelaisessa kuntokeskus Sisussa. Hän saavutti brasilialaisessa jujutsussa (BJJ) mustan vyön vuonna 2013 yli 10 vuoden sisukkaan harjoittelun jälkeen. Kova harjoittelu on tuottanut muutakin tulosta, sillä meriitit ovat hurjat: Tomi on BJJ:ssa 3 x MM-mitalisti, 5 x EM-mitalisti ja 13 x SM-mitalisti! BJJ:n lisäksi hänen harrastuksiinsa kuuluu painonnosto, tanssiminen sekä jooga.

Tomi on SuperParkin Ravintola Robson'sin kummiurheilija, sillä hänen intohimoihinsa kuuluu erityisesti "ravinteikas ja maistuva ruoka! Hän on SuperPark Oulun Robsonsin vakioasiakas ja twiittailee ahkerasti makukokemuksistaan. 

 

Liity Heimoon!

SUPERTRIBEN JÄSENEKSI VOI HAKEA LÄHETTÄMÄLLÄ ESITTELYN ITSESTÄÄN OSOITTEESEEN:

TUOMO(AT)SUPERPARK.FI, 0405594713

SUPERTRIBE antaa


•Heimoyhteisön, joka jakaa kokemuksia, kouluttaa ja kannustaa
•Ilmaisen harjoittelumahdollisuuden kaikissa SuperPark-puistoissa
•Näkyvyyden SuperParkin some-kanavissa ja mainoksissa
•Kisa-asuja, vaatteita ja tuotteita
•Mahdollisuuden anoa tukea esimerkiksi kilpailumatkojen kustannuksiin
•Tilaisuuksia esittäytyä muille mahdollisille sponsoreille

SUPERTRIBE vaatii


•Valoisuutta, harkintakykyä ja SuperSankari-asennetta, joka tarkoittaa esimerkiksi kiusaamisen vastustamista ja heikoimman puolustamista
•Kuulumisten raportointia ja some-materiaalin tuottamista
•Osallistumista yhteisiin tapaamisin ja koulutuksiin
•Esiintymistä SuperParkin some-materiaaleissa, tapahtumissa ja mainoksissa