Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

Vantaan kurssit

Tule mukaan SuperParkin kursseille ja kesäleireille. Pidetään superhauskaa hyvällä porukalla!

Scoottikoulussa

hiotaan taidon aivan uudelle levelille, tule mukaan!

SUPERPARK VANTAAN KURSSIPÖHINÄT

SuperParkissa riittää tekemistä ympäri vuoden. Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi syksyn 2017 kursseille!

SuperParkin kurssit

SuperParkit tarjoavat hauskan mahdollisuuden löytää uusi lempilaji! Tule mukaan ohjatuille kursseille, opit uusia taitoja ja pääset liikkumaan hauskalla tavalla hyvässä porukassa. SuperMove, Scoottikoulu ja Skeittikoulu liikuttavat taatulla laadulla, ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.

 

SUPERFAMILY - VANHEMPI-LAPSI 1-4 V

SuperFamily on on monipuolinen 10 kerran (a’40 min) ohjattu kurssi, jossa opitaan motorisia taitoja kuten kiipeilyä, hyppimistä, kuperkeikkoja, heittämistä ja mailankäsittelytaitoja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa. Uusia taitoja lapselle, vinkkejä aikuisille, iloa ja yhdessä onnistumista.

Harjoitteet on suunniteltu lapsen iän ja kehitystason mukaisesti ja niitä eriytetään yksilöllisesti. Liikkeitä väritetään erilaisilla mielikuvilla ja teemoilla, jolloin tekeminen on lapselle innostavaa ja oivalluksia ruokkivaa. Kurssi etenee ennaltasuunnitellun ohjelman mukaisesti 2 viikon jaksoissa ja oppiminen tapahtuu toistojen kautta. Oppimisympäristönä toimii SuperParkin virikkeelliset kiipeily-, hyppimis- ja palloilualueet. Kurssilla käytetään lisäksi erityisiä apuvälineitä esimerkiksi kuperkeikkojen vaiheittaiseen oppimiseen turvallisella tavalla.

Jokainen kurssikerta alkaa juoksulla ja erilaisilla kehonhahmotusta ja koordinaatiota kehittävillä liikkeillä. Teeman mukaan seikkaillaan esimerkiksi viidakossa ja sirkuksessa. Alkuverryttelyä seuraa taito-osuus, joka tehdään temppuradan tai toimintapisteiden muodossa. Aktiivinen harjoittelu päättyy loppurentoutumiseen oman vanhemman kanssa. Kurssi antaa vinkkejä ja inspiroi liikkumaan yhdessä myös kotona. 

Lisätietoa Kirsi Ojakoski, kirsi.ojakoski@superpark.fi

Aikataulu: Kurssit käynnistyvät ma 21.8.2017. 

Ryhmät kokoontuvat:

 • Torstaisin klo 10.00 - 10.40
 • Lauantaisin klo 9.30 - 10.10
 • Sunnuntaisin klo 9.30 - 10.10

Hinta 120 € sisältää 1 lapselle ja 1 aikuiselle:

10 ohjattua 40 min harjoittelua
Kurssipäivän puistorannekkeen, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ohjatun osuuden jälkeen
Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä.

Ilmoittautuminen: Valitse sopivin viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.


SUPERMOVE - OHJATUT KURSSIT 5-6V, 7-10V ja 10-13v

SuperMove on on monipuolinen 10 treenikerran ohjattu kurssi, jossa opitaan taitoja ja temppuja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa.

Kurssin sisältö on ennaltasuunniteltu 2 viikon teemajaksoihin, joita ovat akrobatia, parkour, voimistelu, volttikoulu ja palloilulajit. Oppimisympäristönä toimii SuperParkin laadukkaat trampoliinit, ilmavolttiradat, permanto, boulderointiseinät ja eri palloilulajien alueet. Kurssilla käytetään erityisiä harjoitusmoduuleita/apuvälineitä esimerkiksi volttien vaiheittaiseen oppimiseen turvallisella tavalla.

Harjoitteet on suunniteltu lapsen iän ja kehitystason mukaisesti. Valitse ryhmä lapsesi iän mukaan. Harjoitteita eriytetään yksilöllisesti: perusteet yhdelle, lisää haasteita toiselle – jokainen lapsi treenaa omalla tasollaan.  Kurssi sopii sekä aloittelevalle sporttaajalle että monipuolisena oheisharjoitteena jonkun lajin harrastajalle.

Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä on ilo onnistua!

Jokainen kurssikerta alkaa alkuverryttelyllä, jolla herätellään keho ja kehitetään erityisesti liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Alkuverryttelyä seuraa taito-osuus, jossa teeman mukaisesti keskitytään harjoittelemaan liiketekniikoita, koordinaatiota ja tasapainoa. Voima- ja kestävyysominaisuudet karttuvat kuin huomaamatta. Treeni päättyy loppujäähdyttelyyn ja kehonhuoltohetkeen.

Lisätietoa Kirsi Ojakoski, kirsi.ojakoski@superpark.fi

Aikataulu: Kurssit käynnistyvät ma 21.8.2017 

Ryhmä 5-6 v kokoontuu: 

 • Maanantaisin klo 17.30 - 18.15
 • Keskiviikkoisin klo 17.30 - 18.15
 • Lauantaisin klo 10.15 - 11.00
 • Sunnuntaisin klo 10.15 - 11.00

Ryhmä 7-10 v kokoontuu:

 • Maanantaisin klo 18.30 - 19.30
 • Sunnuntaisin klo 18.00 - 19.00

Ryhmä 10-13v kokoontuu: 

 • Keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30
 • Sunnuntaisin klo 19.00 - 20.00

Hinta 170€ sisältää:  

 • 10 ohjattua 60 min treeniä (5-6 vuotiailla treeni kestää 45 min)
 • Puistorannekkeen treenipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen ohjatun osuuden
 • Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä

Ilmoittautuminen: Valitse sopivin viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

SCOOTTIKOULU

SuperParkin scoottikoulun toiminta on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lajista. Scoottikoulussa on matala kynnys aloittaa kokonaan uusi harrastus, edetä alkeista perusteisiin ja kehittyä scoottitaituriksi. Innostavien ja taitavien ohjaajien opissa jo scoottausta harrastaneillakin on mahdollisuus petrata taitojaan uudelle tasolle. Koska scoottaus on muiden freestylelajien tavoin luonteeltaan vapaamuotoista, on scoottikoulussa rento ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kurssilla tutustaan lajin eri osa-alueisiin. Tavoitteen on koordinaation sekä fysiikan kehittämisen lisäksi hyvä yhteishenki, jolloin yhdessä oppiminen tehostuu.
 

Aikataulu: SuperPark Vantaan scoottikoulun syyslukukausi alkaa tiistaina 22.8.2017 (viikko 34) klo 18-19.

Hinta 170€ sisältää:

 • 10 ohjattua 60min kestävää scoottituntia
 • Puistorannekkeen kurssipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen scoottikoulun
 • Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen tai toisen kerhokerran yhteydessä.
 • Kursseille tullaan joko oman scootin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin scoottia ja kypärää, joista ei peritä vuokraa.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

SKEITTIKOULU
 

Kaipaatko neuvoja ja opastusta skeittaukseen? Ponke's skeittikoulussa kuka tahansa voi tulla harjoittelemaan skeittauksen alkeita tai hiomaan omia taitoja seuraavalle tasolle. Opetus muokataan aina osallistujien tason ja toiveiden mukaan. 

Aikataulu: SuperPark Vantaan skeittikoulun syyslukukausi alkaa maanantaina 21.8.2017 (viikko 34) klo 18-19.

Hinta 170€ sisältää:

 • 10 ohjattua 60min kestävää skeittituntia
 • Puistorannekkeen kurssipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen scoottikoulun
 • Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen tai toisen kerhokerran yhteydessä.
 • Kursseille tullaan joko oman skeitin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin skeittiä ja kypärää, joista ei peritä vuokraa.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

Kurssit vaativat vähintään 6 ilmoittautunutta  toteutuakseen, toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. superpark vantaa pidättää oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautuminen Vantaan kursseille ja leireille

Etunimi

Sukunimi

Ikä

Huoltajan nimi

Osoite

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Valitse kurssi

Minulle saa lähettää SuperParkin uutiskirjeen ja tietoa tarjouksista!