Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

SuperPark Särkänniemen ohjatut kurssit

Skeittausta, trikkausta ja SuperSeikkailua, paljon hauskaa tekemistä porukassa. Tule mukaan!

SUPERPARK särkänniemen KURSSIT

SuperParkit tarjoavat hauskan mahdollisuuden löytää uusi lempilaji! Tule mukaan ohjatuille kursseille, opit uusia taitoja ja pääset liikkumaan hauskalla tavalla hyvässä porukassa. SuperMove, SuperFamily ja trikkauskurssit liikuttavat taatulla laadulla, ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.

SuperParkin kurssit perustuvat ohjattuun ryhmätoimintaan monipuolisen lajitarjonnan parissa. SuperParkin kurssitarjonta vaihtelee kausittain. Ryhmissä keskitytään tavallisesti ryhmätaitojen opetteluun, eri lajien tekniikkaharjoitteluun sekä sosiaalisten ja motoristen taitojen kehittämiseen. Näitä keskeisiä osa-alueita lähestytään monesti leikkien, pelien ja mielekkäiden harjoitusten kautta.

SuperPark -aktiviteettipuisto tarjoaa ainutlaatuisen alustan ja mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti lajeja, joista jokainen voi löytää vahvuutensa ja toisaalta oppii ehkä vahvistamaan niitä heikompiakin puoliaan. Omien rajojen rikkominen ja onnistumisen kokeminen vahvistavat itsetuntoa ja ovat välttämättömiä kehitysaskelia meille kaikille. Ryhmässä tekeminen ohjaa suvaitsevaisuuteen, luottamukseen ja samanarvoisuuteen ryhmän jäsenten kesken. Ryhmissä tutustumalla uusiin ihmisiin voi saada elinikäisiä ystäviä.

Ilmoittautuminen on käynnissä!
 

syksy 2017

SUPERFAMILY - VANHEMPI-LAPSI 1-4 V

SuperFamily on on monipuolinen 10 kerran (a’40 min) ohjattu kurssi, jossa opitaan motorisia taitoja kuten kiipeilyä, hyppimistä, kuperkeikkoja, heittämistä ja mailankäsittelytaitoja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa. Uusia taitoja lapselle, vinkkejä aikuisille, iloa ja yhdessä onnistumista.

Harjoitteet on suunniteltu lapsen iän ja kehitystason mukaisesti ja niitä eriytetään yksilöllisesti. Liikkeitä väritetään erilaisilla mielikuvilla ja teemoilla, jolloin tekeminen on lapselle innostavaa ja oivalluksia ruokkivaa. Kurssi etenee ennaltasuunnitellun ohjelman mukaisesti 2 viikon jaksoissa ja oppiminen tapahtuu toistojen kautta. Oppimisympäristönä toimii SuperParkin virikkeelliset kiipeily-, hyppimis- ja palloilualueet. Kurssilla käytetään lisäksi erityisiä apuvälineitä esimerkiksi kuperkeikkojen vaiheittaiseen oppimiseen turvallisella tavalla.

Jokainen kurssikerta alkaa juoksulla ja erilaisilla kehonhahmotusta ja koordinaatiota kehittävillä liikkeillä. Teeman mukaan seikkaillaan esimerkiksi viidakossa ja sirkuksessa. Alkuverryttelyä seuraa taito-osuus, joka tehdään temppuradan tai toimintapisteiden muodossa. Aktiivinen harjoittelu päättyy loppurentoutumiseen oman vanhemman kanssa. Kurssi antaa vinkkejä ja inspiroi liikkumaan yhdessä myös kotona. 

Lisätietoa:  kurssit.tampere@superpark.fi

Aikataulu: Kurssit käynnistyvät su 10.9.2017. Syyslomaviikolla (42) ei ole kurssia. 

Ryhmät kokoontuvat:
Sunnuntaisin klo 9.00 - 9.40 

Hinta 120 € sisältää 1 lapselle ja 1 aikuiselle:

10 ohjattua 40 min harjoittelua
Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä.

Ilmoittautuminen: Valitse sopivin viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

SUPERMOVE - OHJATUT KURSSIT 5-6V, 7-10V JA 10-13V

SuperMove on on monipuolinen 10 treenikerran ohjattu kurssi, jossa opitaan taitoja ja temppuja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa.

Kurssin sisältö on ennaltasuunniteltu 2 viikon teemajaksoihin, joita ovat akrobatia, parkour, voimistelu, volttikoulu ja palloilulajit. Oppimisympäristönä toimii SuperParkin laadukkaat trampoliinit, ilmavolttiradat, permanto, kiipeilyportaat ja eri palloilulajien alueet. Kurssilla käytetään erityisiä harjoitusmoduuleita/apuvälineitä esimerkiksi volttien vaiheittaiseen oppimiseen turvallisella tavalla.

Harjoitteet on suunniteltu lapsen iän ja kehitystason mukaisesti. Valitse ryhmä lapsesi iän mukaan. Harjoitteita eriytetään yksilöllisesti: perusteet yhdelle, lisää haasteita toiselle – jokainen lapsi treenaa omalla tasollaan.  Kurssi sopii sekä aloittelevalle sporttaajalle että monipuolisena oheisharjoitteena jonkun lajin harrastajalle.

Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä on ilo onnistua!

Jokainen kurssikerta alkaa alkuverryttelyllä, jolla herätellään keho ja kehitetään erityisesti liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Alkuverryttelyä seuraa taito-osuus, jossa teeman mukaisesti keskitytään harjoittelemaan liiketekniikoita, koordinaatiota ja tasapainoa. Voima- ja kestävyysominaisuudet karttuvat kuin huomaamatta. Treeni päättyy loppujäähdyttelyyn ja kehonhuoltohetkeen.

Lisätietoa: kurssit.tampere@superpark.fi

Aikataulu: Kurssit käynnistyvät 4.9.2017 alkavalla viikolla. HUOM! Tiistain kurssit alkavat 12.9. Syyslomaviikolla (42) ei ole kurssia. 

Ryhmä 5-6 v kokoontuu: 

Keskiviikkoisin klo 17.30 - 18.15

Ryhmä 7-10 v kokoontuu:

Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30
Sunnuntaisin klo 18.00 - 19.00 

Ryhmä 10-13v kokoontuu: 

Torstaisin klo 18.30 - 19.30 

Hinta 170€ sisältää:  

10 ohjattua 60 min treeniä (5-6 vuotiailla treeni kestää 45 min)
Puistorannekkeen treenipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen ohjatun osuuden (HUOM! 5-6 vuotiailla pitää olla aikuinen puistossa mukana omalla ajalla)
Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä

Ilmoittautuminen: Valitse sopivin viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

VellusTa TRIKKAUSKURSSI

Trikkaus (temppuilu) on näyttävä liikunnallinen show laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja kauniin kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä. Trikkaukselle ominaisten liikkeiden yhdistäminen liikesarjoiksi erottaa usein trikkauksen muista lajeista, joihin kuuluu samankaltaisia liikkeitä.

SuperPark Särkänniemen trikkauskurssien tavoitteena on, että jokainen oppilas saa kokea onnistumisen iloa sekä kehittymisen tunteita. Trikkausopetusta järjestetään kaikille taitotasosta riippumatta. Tuntien tarkoituksena on kehittää harrastajien koordinaatiota, notkeutta, voimaa, persoonallista liikelaatua ja liikunnallista luovuutta.

Perhetrikkaus kurssilla lapsi ja vanhempi pääsevät yhdessä tutustumaan trikkauksen saloihin. 

Trikkauskurssien ohjaajana on maailmallakin trikkaus/akrobatia piireissä hyvin tunnettu Veli-Matti Saarela ja hänen VellusTa ryhmänsä. Syksyn ajan VellusTa ryhmää on voinut seurata Suomen Talentissa.

TRIKKAUS ALKEISKURSSI 8-13 v ( ilmoittauminen päättynyt)

 • Alkaa 28.8. ja kokoontuu 13 kertaa (1krt /vko). HUOM! 4.9. ja syyslomaviikolla (vko 42) ei kurssia 
 • Aika: MA 18:30-19:30
 • Hinta: 170€
 • Hinta sisältää ohjauksen ja sisäänpääsyn koko kurssipäiväksi SuperPark Särkänniemeen
 • Ikä: 8-13 v (otathan yhteyttä mikäli iältään nuorempi tai vanhemoi haluaisi kurssille)

TRIKKAUS ALKEISKURSSI 8-13 v

 • Alkaa 11.9. ja kokoontuu 13 kertaa (1krt /vko). Syyslomaviikolla ei kurssia (vko 42)
 • Aika: MA 17:30-18:30
 • Hinta: 170€
 • Hinta sisältää ohjauksen ja sisäänpääsyn koko kurssipäiväksi SuperPark Särkänniemeen
 • Ikä: 8-13 v (otathan yhteyttä mikäli iältään nuorempi tai vanhemoi haluaisi kurssille)

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssit vaativat vähintään 6 ilmoittautunutta toteutuakseen, toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.
SuperPark Särkänniemi pidättää oikeudet muutoksiin.

 

Aikuisten SuperMove

Kurssin aikana opit alkeita erilaisten volttien tekniikoista, parkourista ja akrobatiasta. Kurssin pääpaino on kunnon, koordinaation ja kehonhallinann parantamisessa ja samalla opit alkeita kurssin aiheista hauskuutta unohtamatta.  Kurssin ohjaajat ovat ammattitaitoisia, koulutettuja liikunta-alan ammattilaisia. Toiminta tapahtuu SuperParkin pehmustetussa, turvallisessa ympäristössä. Tervetuloa pitämään hauskaa akrobatian, volttien sekä parkourin parissa ja kehittämään kehonhallintaasi uudelle tasolle! Aikuisten SuperMove kokoontuu 1 kerran viikossa ja yhteensä 10 kertaa.

 • Alkaa 10.9. ja kokoontuu 10 kertaa (1krt /vko). Syyslomaviikolla ei kurssia (vko 42)
 • Aika: su 20:00-21:00
 • Hinta: 170€
 • Hinta sisältää ohjauksen ja sisäänpääsyn koko kurssipäiväksi SuperPark Särkänniemeen
 • kurssi on tarkoitettu aikuisille

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta.
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssit vaativat vähintään 6 ilmoittautunutta toteutuakseen, toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.
SuperPark Särkänniemi pidättää oikeudet muutoksiin.

 

KURSSIT VAATIVAT VÄHINTÄÄN 6 ILMOITTAUTUNUTTA  TOTEUTUAKSEEN, TOTEUTUMISESTA ILMOITETAAN VIIMEISTÄÄN VIIKKOA ENNEN KURSSIN ALKUA. SUPERPARK särkänniemi PIDÄTTÄÄ OIKEUDET MUUTOKSIIN.

Lisätietoja SuperPark Särkänniemen ohjatuista kursseista:
kurssit.tampere@superpark.fi
+358 400 237 222

SuperPark Särkänniemi kurssit ja kesäleirit

Etunimi

Sukunimi

Ikä

Huoltaja

Osoite

Sähköposti

Puhelinnumero

Valitse kurssi

Minulle saa lähettää SuperParkin uutiskirjeen ja tietoa tarjouksista!