Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

SuperPark Oulun ohjatut kurssit

SuperSeikkailua ja Scoottausta, paljon hauskaa tekemistä hyvässä porukassa. Tule mukaan!

 

SuperPark Oulun kurssipöhinät

 

SuperParkin kurssit perustuvat ohjattuun ryhmätoimintaan monipuolisen lajitarjonnan parissa. SuperParkin kurssitarjonta vaihtelee kausittain mm. scoottauksen lajiryhmistä aina pienempien lasten seikkailuryhmiin. Ryhmissä keskitytään tavallisesti ryhmätaitojen opetteluun, eri lajien tekniikkaharjoitteluun sekä sosiaalisten ja motoristen taitojen kehittämiseen. Näitä keskeisiä osa-alueita lähestytään monesti leikkien, pelien ja mielekkäiden harjoitusten kautta.

SuperPark -aktiviteettipuisto tarjoaa ainutlaatuisen alustan ja mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti lajeja, joista jokainen voi löytää vahvuutensa ja toisaalta oppii ehkä vahvistamaan niitä heikompiakin puoliaan. Omien rajojen rikkominen ja onnistumisen kokeminen vahvistavat itsetuntoa ja ovat välttämättömiä kehitysaskelia meille kaikille. Ryhmässä tekeminen ohjaa suvaitsevaisuuteen, luottamukseen ja samanarvoisuuteen ryhmän jäsenten kesken. Ryhmissä tutustumalla uusiin ihmisiin voi saada elinikäisiä ystäviä.

Ilmoittautuminen on käynnissä!

Harjoituksia ei pidetä syyslomaviikolla 
 

syksy 2017 


SUPERMOVE - OHJATUT KURSSIT 5-6V, 7-10V 

SuperMove on on monipuolinen 10 treenikerran ohjattu kurssi, jossa opitaan taitoja ja temppuja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa.

Kurssin sisältö on ennaltasuunniteltu 2 viikon teemajaksoihin, joita ovat akrobatia, parkour, voimistelu, volttikoulu ja palloilulajit. Oppimisympäristönä toimii SuperParkin laadukkaat trampoliinit, ilmavolttiradat, permanto ja eri palloilulajien alueet. Kurssilla käytetään erityisiä harjoitusmoduuleita/apuvälineitä esimerkiksi volttien vaiheittaiseen oppimiseen turvallisella tavalla.

Harjoitteet on suunniteltu lapsen iän ja kehitystason mukaisesti. Valitse ryhmä lapsesi iän mukaan. Harjoitteita eriytetään yksilöllisesti: perusteet yhdelle, lisää haasteita toiselle – jokainen lapsi treenaa omalla tasollaan.  Kurssi sopii sekä aloittelevalle sporttaajalle että monipuolisena oheisharjoitteena jonkun lajin harrastajalle.

Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä on ilo onnistua!

Jokainen kurssikerta alkaa alkuverryttelyllä, jolla herätellään keho ja kehitetään erityisesti liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Alkuverryttelyä seuraa taito-osuus, jossa teeman mukaisesti keskitytään harjoittelemaan liiketekniikoita, koordinaatiota ja tasapainoa. Voima- ja kestävyysominaisuudet karttuvat kuin huomaamatta. Treeni päättyy loppujäähdyttelyyn ja kehonhuoltohetkeen.

Lisätietoa Varpu Mäkinen, varpu.makinen@superpark.fi

Aikataulu: Kurssit käynnistyvät ma 21.8.2017 

Ryhmä 5-6 v: 

  • Sunnuntaisin klo 10.15 - 11.00 (ryhmä alkaa 27.8.)

Ryhmä 7-10 v:

  • Maanantaisin klo 18.30 - 19.30
     

Hinta 170€ sisältää:  

  • 10 ohjattua 60 min treeniä (5-6 vuotiailla treeni kestää 45 min) - 1 treenipäivä viikossa.
  • Puistorannekkeen treenipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen ohjatun osuuden (alle 7 -vuotiaat vain vanhemman seurassa, aikuisen alle 7 -vuotiaan vanhemman lippu veloituksetta harjoituspäivänä).

Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä

Ilmoittautuminen: Valitse sopivin viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

SKEITTIKOULU

Kaipaatko neuvoja ja opastusta skeittaukseen? SuperParkin skeittikoulussa kuka tahansa voi tulla harjoittelemaan skeittauksen alkeita tai hiomaan omia taitoja seuraavalle tasolle. Opetus muokataan aina osallistujien tason ja toiveiden mukaan. 

Aikataulu: skeittikoulun syyslukukausi alkaa tiistaina 5.9.2017 (viikko 34) klo 18-19.

Hinta 170€ sisältää:

  • 10 ohjattua 60min kestävää skeittituntia
  • Puistorannekkeen kurssipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen scoottikoulun

Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen tai toisen kerhokerran yhteydessä.
Kursseille tullaan joko oman skeitin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin skeittiä ja kypärää, joista ei peritä vuokraa.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.


SCOOTTIKOULU

SuperParkin scoottikoulun toiminta on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lajista. Scoottikoulussa on matala kynnys aloittaa kokonaan uusi harrastus, edetä alkeista perusteisiin ja kehittyä scoottitaituriksi. Innostavien ja taitavien ohjaajien opissa jo scoottausta harrastaneillakin on mahdollisuus petrata taitojaan uudelle tasolle. Koska scoottaus on muiden freestylelajien tavoin luonteeltaan vapaamuotoista, on scoottikoulussa rento ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kurssilla tutustaan lajin eri osa-alueisiin. Tavoitteen on koordinaation sekä fysiikan kehittämisen lisäksi hyvä yhteishenki, jolloin yhdessä oppiminen tehostuu.

Aikataulu: scoottikoulun syyslukukausi alkaa keskiviikkona 6.9.2017 (viikko 34) klo 18-19.

Hinta 170€ sisältää:

  • 10 ohjattua 60min kestävää scoottituntia
  • Puistorannekkeen kurssipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen scoottikoulun

Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen tai toisen kerhokerran yhteydessä.
Kursseille tullaan joko oman scootin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin scoottia ja kypärää, joista ei peritä vuokraa.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

KURSSIT VAATIVAT VÄHINTÄÄN 6 ILMOITTAUTUNUTTA  TOTEUTUAKSEEN, TOTEUTUMISESTA ILMOITETAAN VIIMEISTÄÄN VIIKKOA ENNEN KURSSIN ALKUA. SUPERPARK OULU PIDÄTTÄÄ OIKEUDET MUUTOKSIIN.

Lisätiedot SuperPark Oulun ohjatuista kursseista: 
varpu.makinen@superpark.fi
+358 40 8388 989

 

Scoottikoulu Oulussa

Hio taidot uudelle levelille syksyn 2017 scoottikoulussa!

SuperParkin Skeittikoulu

Skeittikoulu starttaa Oulussa. Ohjeita alkajille ja vinkkejä edistyneemmille viikoittain!

SuperPark Oulun kurssit ja leirit

Nimi

Sukunimi

Ikä

Huoltaja

Osoite

Sähköposti

Puhelinnumero

Valitse kurssi

Minulle saa lähettää SuperParkin uutiskirjeen ja tietoa tarjouksista!