Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

Scoottikoulussa

hiotaan taidon aivan uudelle levelille, tule mukaan!

 

SUPERPARK JYVÄSKYLÄN KURSSIT 

SUPERPARKISSA RIITTÄÄ TEKEMISTÄ YMPÄRI VUODEN. ILMOITTAUDU NYT JA VARMISTA PAIKKASI SYKSYN 2017 KURSSEILLE!

 

SuperParkin kurssit

SuperParkit tarjoavat hauskan mahdollisuuden löytää uusi lempilaji! Tule mukaan ohjatuille kursseille, opit uusia taitoja ja pääset liikkumaan hauskalla tavalla hyvässä porukassa. SuperFamily, SuperMove, Scoottikoulu ja Temppukoulu liikuttavat taatulla laadulla, ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.

AIKUISTEN VOLTTIKOULU - SYKSY2017 

Haluaisitko parantaa kehonhallintaasi, voimatasojasi ja oppia uusia temppuja? Aikuisten Volttikoulussa pääset opettelemaan erilaisia voltteja ja temppuja alkeista lähtien. Kurssin sisältöä räätälöidään osallistujien taitotason ja omien toiveiden mukaan, joten aiempaa volttitaustaa ei tarvita! Ammattitaitoinen ohjaaja pitää huolen siitä, että myös edistyneemmille volttitaitureille riittää haastetta. Toiminta tapahtuu SuperParkin pehmustetussa, turvallisessa ympäristössä pääosin trampoliineilla, foampitilla ja airtrackilla  puiston sulkemisajan jälkeen. Kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. 

Aikataulu: Ryhmä kokoontuu tiistaisin aikavälillä 24.10.-21.11.2017 klo 20:00-21:30 (puiston sulkemisen jälkeen) 

Hinta 95€ sisältää: 

 • Viisi 90 min ohjattua harjoitusta 
 • Sisäänpääsyn koko päiväksi SuperPark Jyväskylään 

Ilmoittautuminen: Valitse viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella.Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. 
SuperPark Jyväskylä pidättää oikeudet muutoksiin.
 

Superfamily 1-4 v - vanhempi lapsi


SuperFamily on on monipuolinen 10 kerran (a’40 min) ohjattu kurssi, jossa opitaan motorisia taitoja kuten kiipeilyä, hyppimistä, kuperkeikkoja, heittämistä ja mailankäsittelytaitoja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa. Uusia taitoja lapselle, vinkkejä aikuisille, iloa ja yhdessä onnistumista.

Harjoitteet on suunniteltu lapsen iän ja kehitystason mukaisesti ja niitä eriytetään yksilöllisesti. Liikkeitä väritetään erilaisilla mielikuvilla ja teemoilla, jolloin tekeminen on lapselle innostavaa ja oivalluksia ruokkivaa. Kurssi etenee ennaltasuunnitellun ohjelman mukaisesti 2 viikon jaksoissa ja oppiminen tapahtuu toistojen kautta. Oppimisympäristönä toimii SuperParkin virikkeelliset kiipeily-, hyppimis- ja palloilualueet. Kurssilla käytetään lisäksi erityisiä apuvälineitä esimerkiksi kuperkeikkojen vaiheittaiseen oppimiseen turvallisella tavalla.

Jokainen kurssikerta alkaa juoksulla ja erilaisilla kehonhahmotusta ja koordinaatiota kehittävillä liikkeillä. Teeman mukaan seikkaillaan esimerkiksi viidakossa ja sirkuksessa. Alkuverryttelyä seuraa taito-osuus, joka tehdään temppuradan tai toimintapisteiden muodossa. Aktiivinen harjoittelu päättyy loppurentoutumiseen oman vanhemman kanssa. Kurssi antaa vinkkejä ja inspiroi liikkumaan yhdessä myös kotona. 

Aikataulu: Käynnistyvät tammikuussa 2018

Hinta 120 € sisältää 1 lapselle ja 1 aikuiselle:

 • 10 ohjattua 40 min harjoittelua
 • Kurssipäivän puistorannekkeen, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ohjatun osuuden jälkeen
 • Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä.

Ilmoittautuminen: Valitse sopivin viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.


SUPERMOVE - OHJATUT KURSSIT 5-6V, 7-10V JA 10-13V

SuperMove on on monipuolinen 10 treenikerran ohjattu kurssi, jossa opitaan taitoja ja temppuja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa.

Kurssin sisältö on ennaltasuunniteltu 2 viikon teemajaksoihin, joita ovat akrobatia, parkour, voimistelu, volttikoulu ja palloilulajit. Oppimisympäristönä toimii SuperParkin laadukkaat trampoliinit, ilmavolttiradat, permanto ja eri palloilulajien alueet. Kurssilla käytetään erityisiä harjoitusmoduuleita/apuvälineitä esimerkiksi volttien vaiheittaiseen oppimiseen turvallisella tavalla.

Harjoitteet on suunniteltu lapsen iän ja kehitystason mukaisesti. Valitse ryhmä lapsesi iän mukaan. Harjoitteita eriytetään yksilöllisesti: perusteet yhdelle, lisää haasteita toiselle – jokainen lapsi treenaa omalla tasollaan.  Kurssi sopii sekä aloittelevalle sporttaajalle että monipuolisena oheisharjoitteena jonkun lajin harrastajalle.

Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä on ilo onnistua!

Jokainen kurssikerta alkaa alkuverryttelyllä, jolla herätellään keho ja kehitetään erityisesti liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Alkuverryttelyä seuraa taito-osuus, jossa teeman mukaisesti keskitytään harjoittelemaan liiketekniikoita, koordinaatiota ja tasapainoa. Voima- ja kestävyysominaisuudet karttuvat kuin huomaamatta. Treeni päättyy loppujäähdyttelyyn ja kehonhuoltohetkeen.

Aikataulu: Kurssit käynnistyvät tammikuussa 2018 

Hinta 170€ sisältää:  

 • 10 ohjattua 60 min treeniä (5-6 vuotiailla treeni kestää 45 min) - 1 treenipäivä viikossa.
 • Puistorannekkeen treenipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen ohjatun osuuden (alle 7 -vuotiaat vain vanhemman seurassa, aikuisen alle 7 -vuotiaan vanhemman lippu veloituksetta harjoituspäivänä).
 • Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä

Ilmoittautuminen: Valitse sopivin viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

SCOOTTIKOULU ALKEET (yli 7 -vuotiaille) 
Maanantaisin klo 18-19

Superparkin scoottikoulun toiminta on suunniteltu kaikille, jotka haluavat oppia scoottauksen alkeet ja aloittaa uuden harrastuksen. Kurssilla edetään alkeista perusteisiin leikkejä, pelejä ja oheisharjoittelua unohtamatta. Tavoitteena on koordinaation ja fysiikan kehittämisen lisäksi oppia käsittelemään scoottia monipuolisesti ja luoda vahva pohja scoottitaiturin uralle. Koska scoottaus on muiden freestylelajien tavoin luonteeltaan vapaamuotoista, on scoottikoulussa rento ja yhteisöllinen ilmapiiri, jolloin yhdessäoppiminen tehostuu. Kurssi soveltuu kaikille 7-13-vuotiaille scoottausta aloitteleville tytöille ja pojille.

Aikataulu: scoottikoulun kevätlukukausi alkaa tammikuussa 2018 

Hinta 170€ sisältää:

 • 10 ohjattua 60min kestävää scoottituntia
 • Puistorannekkeen kurssipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen scoottikoulun
 • Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen tai toisen kerhokerran yhteydessä.
 • Kursseille tullaan joko oman scootin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin scoottia ja kypärää, joista ei peritä vuokraa.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

*Harjoituksia ei pidetä syyslomaviikolla 16.-22.10.2017

KURSSIT VAATIVAT VÄHINTÄÄN 6 ILMOITTAUTUNUTTA  TOTEUTUAKSEEN, TOTEUTUMISESTA ILMOITETAAN VIIMEISTÄÄN VIIKKOA ENNEN KURSSIN ALKUA. SUPERPARK JYVÄSKYLÄ PIDÄTTÄÄ OIKEUDET MUUTOKSIIN.

Lisätietoa sini.hokkanen@superpark.fi , puh. 0400 239 410

seuraa ilmoittelua fACEBOOKISSA

Ilmoittautuminen Jyväskylän kursseille ja leireille

Etunimi

Sukunimi

Ikä

Huoltajan nimi

Osoite

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Valitse kurssi tai leiri

Minulle saa lähettää SuperParkin uutiskirjeen ja tietoa tarjouksista!