Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

Robson'sin lounasbuffet

Runsas lounasbuffet tarjoilee herkullista ruokaa tuoreista raaka-aineista. Lounasbuffet alk. 6,90€. Lounas tarjolla maanantaista lauantaihin. Katso VIIKON LOUNASLISTA tästä!

Robson'sin lounasbuffet

Keitto vai salaatti? Molemmat ja pääruoka myös! Robson'sin lounas taltuttaa suurenkin nälän. Muista myös mehevät hampurilaiset ja herkulliset hodarit!

Ravintola Robson’s on kulmien mukavin ravintola Vantaalla

Robson’sin tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista loihditut annokset ja lounasbuffet auttavat jaksamaan työssä sekä SuperParkin aktiviteettien parissa. Robson's Vantaa tarjoaa päivittäin herkullista ja terveellistä ruokaa, joka maistuu ihan kaikille.

Sisäaktiviteettipuiston yhteydessä sijaitseva ravintola on avoinna ma–pe klo 10.30–19.00 & la–su klo 11.00–19.00.

Buffet

Supersuosittu Robson’sin lounasbuffet loihditaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Keitto, salaatti vai päivittäin vaihtuva pääruoka? Kokoa mieleisesi tai valitse kaikki. Arkisin klo 10.30–14.00 ja lauantaisin klo 11.00–15.00 tarjoiltava lounas sisältää ruokajuomat, leivät sekä kahvin tai teen.

Katso Vantaan Robson’sin VIIKON LOUNASLISTA


Grill

Mehevän reilut burgerit, aidot hodarit ja supersalaatit ovat ykkösherkkuja, joita voit maustaa mielesi mukaan talon dipeillä.

 

Cafe

Juuri keitetty kahvi ja suolaiset tai makeat purtavat rauhoittavat hetkeksi puiston hulinalta. 


Robson’s tilaustarjoilut RYHMILLE JA YRITYKSILLE

Tarjoamme herkulliset ja monipuoliset tarjoilut tärkeisiin hetkiin ja ikimuistoisiin tapahtumiin. Ravintola Robson’sin keittiömestari suunnittelee kanssasi tilaisuuteesi sopivan menun, oli kyseessä sitten intiimi kokous tai satojen vieraiden yritysjuhla.

Kysy lisää vaihtoehdoista sekä kokous- ja tapahtumapalveluista:

Myyntipäällikkö
Jenna Mäntynen
jenna.mantynen@superpark.fi
+35840 762 4322 

Myyntipäällikkö
Kim Korhonen
kim.korhonen@superpark.fi
+35850 574 5657

Tervetuloa herkuttelemaan!

 

 

Kaikki alla olevan listamme annokset onnistuu saada gluteenittomina sekä myös laktoosittomina (ilman juustoa). Mainitsethan erityisruokavaliosta ravintolan kassalle ennen aterian tilaamista.

 

Menu

Lounas