Superpark Vuokatti
Avoinna tänään

HUOM!! Syyslomaviikoilla 14.-28.10, olemme auki joka päivä klo 11-19     Puisto on juuri nyt suljettu!

Sisäaktiviteettipuisto Angry Birds Activity Park Vuokatti

Angry Birds Activity Park Vuokatti on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Maailman suurimmasta Angry Birds -puistosta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

SuperPark-ketjuun kuuluvan sisäaktiviteettipuiston Angry Birds Arenalla voit kiipeillä korkeuksiin, laskea vauhdikkaita liukumäkiä, hypätä vaijeriliu'un kyytiin tai mutkitella polkuautoradalla. Game Arena tarjoaa haastetta muun muassa jalkapallo-, jääkiekko-, pesäpallo- ja tennispisteillä. Golf Arenalla hiotaan taitoja sisäharjoittelualueella ja minigolfradalla. Peliareenalla pääset joukkuepelien makuun. Vuokatti Freestyle Hallissa skeitataan, scootataan ja hypitään jopa hyppyristä pehmeään vaahtomuovialtaaseen. Ilmavolttirata, jättitrampoliinit ja foam pit -monttu mahdollistavat hurjimmatkin temput. Forge-kuntosalilla kunto kohoaa ja lihakset kiinteytyvät.

Tervetuloa Angry Birds Activity Park Vuokattiin seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja rentoutumaan monipuolisten lajien parissa. Rannekkeella voit liikkua vaikka koko päivän.

 

Katso puistokartta Osta lippu