Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

SuperPark VAntaan lippuinfo

LIPUNMYYNTI

Lipunmyynti palvelee SuperPark Vantaan aukioloaikoina. Sisäaktiviteettipuistoon voi ostaa myös lahjakortteja lipunmyynnistä tai verkkokaupasta. Kaikki hinnat ja tiedot ovat voimassa toistaiseksi. SuperPark pidättää oikeuden muutoksiin.

KAUSIKORTIT

Kausikortilla jokainen päivä on SuperPark -päivä!

Kausikortit käyvät kaikkiin Suomen SuperParkeihin
(ei Angry Birds Activity Park).

  • Kuukausikortti (1kk) 59€/hlö
  • Kuuden kuukauden kortti (6 kk) 299€/hlö
  • Vuosikortti (12 kk) 349 €/hlö tai 32,60 €/kk (12 kk sopimus)

Kausikortteja voi ostaa SuperPark Vantaan lipunmyynnistä. Kausikortin voimassaoloaikana SuperParkissa saa käydä niin paljon kuin ehtii! Kausikortti on loistava valinta energisille lapsille ja aikuisille, meillä voi liikkua ja pitää hauskaa säällä kuin säällä. Kausikortti on myös loistava lahjaidea!

Kortit ovat aina henkilökohtaisia ja niiden käyttöä valvotaan. Vuosikortin voi halutessaan maksaa kuukausimaksulla. Kuukausierissä maksamisesta tehdään maksusopimus SuperPark Vantaan lipunmyynnissä.

YRITYSKORTIT

Palkitse hyviä työntekijöitä sisäänpääsyllä SuperParkiin tai tarjoa asiakkaille ja kumppaneille päivä sisäaktiviteettipuistossa.

Yrityskortilla pääsee SuperParkiin vuoden ympäri. Yrityksellä voi olla useita kortteja ja ne ovat nimeämättömiä. Yksi kortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn puistoon kerrallaan. Kortteja voidaan säilyttää SuperPark Vantaan lipunmyynnissä tai ne voivat olla yrityksen hallussa. Kortille on mahdollista ladata myös erilaisia ravintolan tuotteita.

Hinta 700 € / 12 kk / kortti (alv 0 %)

Ota yhteyttä! 
Jenna Mäntynen
Myyntipäällikkö
+358 40 762 4322

LAHJAKORTTI

SuperParkin lahjakortti on lahja, joka ei jää käyttämättömänä hyllyn pohjalle. Lahjakortin saat ostettua paikan päältä puiston lipunmyynnistä tai liput voi hankkia kätevästi myös verkkokaupasta.

Valittavanasi on lahjakortti SuperPark Vantaalle, SuperPark Ouluun, SuperPark Turkuun ja Vuokatti Angry Birds Activity Parkiin. Voit ladata lahjakortille haluamasi summan, jonka lahjansaaja voi käyttää sekä puistojen lippu- että ravintolatuotteisiin.

Huomioithan ostaessasi, että lahjakortti tulee valita siihen puistoon, jossa se halutaan käyttää. Verkkokaupasta tilattu lahjakortti on e-lippu, joka toimitetaan tilaajan sähköpostiin. Sähköpostin voi välittää edelleen lahjansaajalle. Lahjakortin voi tulostaa tai sen voi näyttää puiston lipunmyynnissä puhelimen näytöltä.