Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

SUPERPARK SÄRKÄNNIEMEN LIPPUINFO

Ryhmäliput, yli 10 lippua, 16 €/lippu

Päivälippu on voimassa koko päivän ajan. Asiakas saa rannekkeen, jolla voi kulkea porteista sisään ja ulos vapaasti aukioloaikojen aikana. Puistoon ainoastaan voimassa olevalla rannekkeella. Alle 7-vuotias lapsi tarvitsee mukaansa täysi-ikäisen valvojan. Myös aikuinen maksaa päivälipun.

Liikuntarajoitteisen tai muuta avustusta kaipaavan henkilön oma avustaja pääsee veloituksetta aktiviteettipuistoon. Asiakas maksaa normaalisti.

LIPUNMYYNTI 

Lipunmyynti palvelee SuperPark Särkänniemen aukioloaikoina. Sisäaktiviteettipuistoon voi ostaa myös lahjakortteja lipunmyynnistä tai verkkokaupasta. Kaikki hinnat ja tiedot ovat voimassa toistaiseksi. SuperPark pidättää oikeuden muutoksiin.

KAUSIKORTIT

Kausikortilla jokainen päivä voi olla SuperPark-päivä! Kausikortit käyvät kaikkiin SuperPark puistoihin (ei koske Angry Birds Activity Park Vuokattia)

Kuukausikortti (1 kk) 59 €/hlö
Kuuden kuukauden kortti (6kk) 299 €/hlö
Vuosikortti (12 kk) 349 €/hlö tai 32,60 €/kk (12 kk sopimus)

Kausikortteja voi ostaa SuperPark Särkänniemen lipunmyynnistä sekä verkkokaupasta. Kausikortin voimassaoloaikana SuperParkissa saa käydä niin paljon kuin ehtii! Kausikortti on loistava valinta energisille lapsille ja aikuisille, meillä voi liikkua ja pitää hauskaa säällä kuin säällä. Kausikortti on myös loistava lahjaidea!

Kortit ovat aina henkilökohtaisia ja niiden käyttöä valvotaan. Kausikortista tehdään sopimus lipunmyynnissä. Alla 18-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana kausikorttia ostaessa. Vuosikortin voi halutessaan maksaa kuukausimaksulla. Kuukausierissä maksamisesta tehdään maksusopimus SuperPark Särkänniemen lipunmyynnissä.

YRITYSKORTIT

Palkitse hyviä työntekijöitä sisäänpääsyllä SuperParkiin tai tarjoa asiakkaille ja kumppaneille päivä sisäaktiviteettipuistossa.

Yrityskortilla pääsee SuperParkiin vuoden ympäri. Yrityksellä voi olla useita kortteja ja ne ovat nimeämättömiä. Yksi kortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn puistoon kerrallaan. Kortteja voidaan säilyttää SuperPark Vantaan lipunmyynnissä tai ne voivat olla yrityksen hallussa. Kortille on mahdollista ladata myös erilaisia ravintolan tuotteita.

Hinta 630 € / 12 kk / kortti (alv 0 %)

Ota yhteyttä! 
Marika Räihä
Puistonjohtaja
+358 400 237 222

LAHJAKORTTI

SuperParkin lahjakortti on lahja, joka ei jää käyttämättömänä hyllyn pohjalle. Lahjakortin saat ostettua paikan päältä puiston lipunmyynnistä tai liput voi hankkia kätevästi myös verkkokaupasta.

Valittavanasi on lahjakortti SuperPark Vantaalle, SuperPark Ouluun, SuperPark Turkuun, SuperPark Särkänniemeen ja Vuokatti Angry Birds Activity Parkiin. Voit ladata lahjakortille haluamasi summan, jonka lahjansaaja voi käyttää sekä puistojen lippu- että ravintolatuotteisiin.

Huomioithan ostaessasi, että lahjakortti tulee valita siihen puistoon, jossa se halutaan käyttää. Verkkokaupasta tilattu lahjakortti on e-lippu, joka toimitetaan tilaajan sähköpostiin. Sähköpostin voi välittää edelleen lahjansaajalle. Lahjakortin voi tulostaa tai sen voi näyttää puiston lipunmyynnissä puhelimen näytöltä.