Koko perhe liikkumaan

16.01.2015

SuperParkin taustalla on perhekeskeiset arvot ja halu lisätä liikuntaa, hauskanpitoa ja hyvää oloa lasten, nuorten, perheiden ja työporukoiden arkeen.

- Sisäaktiviteettipuistojen perusidea on saada lapset ja nuoret liikkumaan sekä rohkaista perheitä viettämään enemmän aikaa yhdessä. Nämä tarpeet ovat pysyviä, tärkeitä asioita, muistuttaa toimitusjohtaja Taneli Sutinen.

SuperPark –konseptiin kuuluu lapsille suunnattu seikkailualue, eri lajien kokeiluun erikoistunut Game Areena sekä nuorison suosima Freestyle Hall, jossa voi kokeilla muun muassa parkouria, scoottaamista ja skeittaamista. Erilaisilta trampoliineilta voi hypätä temppuillen foampit-altaisiin. Game Areenalla voi kokeilla mm. lätkää, futisflipperiä, pesislyöntejä, baseballia, salibandyä, golflyöntejä, minigolfausta sekä katukorista. Lyöntien ja lämäreiden vauhdin voi mitata tutkalla.

SuperPark-puistoissa ei ole lainkaan motorisoituja laitteita, vaan jokainen kävijä itse on oman liikkumisensa moottori. Kyse ei ole leikkipuistosta tai huvipuistosta vaan hybridimallisesta aktiviteettipuistosta. Tekemistä ja vaihtoehtoja on lapsille, perheille, teineille, aikuisille ja yritysryhmille, Sutinen kertoo.

SuperPark liikuttaa ympäri Suomen

SuperPark sisäaktiviteettipuistot ovat saaneet innostuneen vastaanoton Oulussa ja Vuokatissa. Vantaan Tammistoon SuperPark sisäaktiviteettipuisto avautuu tammikuun lopussa.

- Avasimme ensimmäisen SuperPark –puiston (Angry Birds Activity Park) pari vuotta sitten Vuokattiin ja se on kooltaan 9000 m2. Vajaan kahden vuoden aikana asiakkaita on ollut jo lähes 250 000. Laajan kiinnostuksen ansiosta rakensimme viime vuonna 7000 m2 sisäaktiviteettipuiston Ouluun, tammikuussa avaamme SuperParkin Vantaalle ja ensi keväänä avautuu Kuopioon pienemmän konseptin SuperPark Corner, toteaa hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.