Superpark Oulu
Avoinna tänään

Huom! 3.-19.8. puistomme on suljettu rakennustöiden vuoksi. Puisto avoinna normaalisti lauantaina 20.8. klo 11 alkaen. Ravintola Robson's avoinna 3.-19.8. arkisin klo 10:30-14, viikonloppuisin suljettu. Puisto on juuri nyt suljettu!

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Oulu

SuperPark Oulu on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Oulun Limingantullissa sijaitsevasta SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, volttiradat, hyppyrit ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, frisbeegolfin ja koriksen kera. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, kokeilla vauhdikasta liukumäkeä tai mutkitella polkuautoradalla. SuperPark Oulusta löytyy myös perheen pienimpien Elämyskaupunki, joka kutsuu leikkimään ja liikkumaan.

Tervetuloa SuperPark Ouluun seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja rentoutumaan monipuolisten lajien parissa. Rannekkeella voit liikkua vaikka koko päivän.

Katso puistokartta Osta lippu