Superpark Espoo
Avoinna tänään

Puisto on juuri nyt suljettu!

SISÄAKTIVITEETTIPUISTO SUPERPARK ESPOO

SuperPark Espoo on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat, hyppyrit ja hurjat trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapalloflipperin, fortunan ja superhoopin avulla. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, liukua vinhoissa liukumäissä tai mutkitella polkuautoradalla.

Tervetuloa SuperPark Espooseen seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja rentoutumaan monipuolisten lajien parissa. Rannekkeella voit liikkua puistossa koko päivän! Osta liput tai kausikortit ennakkoon verkkokaupasta tai paikan päältä puiston lipunmyynnistä. SuperPark Espoo on avoinna arkisin klo 13-20, lauantaisin klo 11-20 ja sunnuntaisin klo 11-19. Tervetuloa liikkumaan!


ETÄTÖITÄ SUPERPARKISSA

SuperPark Espoo tarjoaa aikuisille mahdollisuuden maksuttomaan etätyöskentelyyn viihtyisässä etätyöskentelytilassa. Lue lisää tästä.
 

SUPERPARK ESPOON YHTEYSTIEDOT

Info ja lipunmyynti
Puh. 040 652 4950
info.espoo@superpark.fi
 

Varaa retki tai yritystilaisuus SuperPark Espooseen!

SuperPark Espoossa on monipuoliset ja tasokkaat kokoustilat, ravintolapalvelut sekä ohjatut aktiviteetit ryhmille!
Jätä yhteydenottopyyntö: www.superpark.fi/energiaa

Katso puistokartta Osta lippu