Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

KAUSIKORTIT SuperPark Turkuun

Kausikortilla jokainen päivä voi olla SuperPark-päivä!

KAUSIKORTIT KÄYVÄT KAIKKIIN SUOMEN SUPERPARKEIHIN (EI ANGRY BIRDS ACTIVITY PARK)


Kuukausikortti (1kk) 59€ /hlö
Kuuden kuukauden kortti (6 kk) 299€ /hlö
Vuosikortti (12 kk) 349€ /hlö 
 

Kausikortteja voi ostaa SuperPark Turun lipunmyynnistä. Kausikortin voimassaoloaikana SuperParkissa saa käydä niin paljon kuin ehtii. Kausikortti on loistava valinta energisille lapsille ja aikuisille, meillä voi liikkua ja pitää hauskaa säällä kuin säällä. Kausikortti on myös loistava lahjaidea!

Kausikorttilaiset saavat henkilökohtaisen SuperPark-kortin. Kortti on voimassa ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen. Kortti luetaan lipunmyynnissä ja käteen laitetaan ranneke. Ranneke on voimassa koko päivän ja kaikki sisäaktiviteettipuiston aktiviteetit, välineet ja suojat ovat käytössä rannekkeella.

Kortit ovat aina henkilökohtaisia ja niiden käyttöä valvotaan. SuperPark Turussa vuosikorttia ei ole mahdollista maksaa kuukausilaskutuksella.

YRITYSKORTIT

Palkitse hyviä työntekijöitä sisäänpääsyllä SuperParkiin tai tarjoa asiakkaille ja kumppaneille päivä sisäaktiviteettipuistossa.

Yrityskortilla pääsee SuperParkiin vuoden ympäri. Yrityksellä voi olla useita kortteja ja ne ovat nimeämättömiä. Yksi kortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn puistoon kerrallaan. Kortteja voidaan säilyttää SuperPark Turun lipunmyynnissä tai ne voivat olla yrityksen hallussa.

Hinta 630 € / 12 kk / kortti (alv 0 %)

Ota yhteyttä! 
joonatan.hellman@superpark.fi

LAHJAKORTTI

SuperParkin lahjakortti on lahja, joka ei jää käyttämättömänä hyllyn pohjalle. Lahjakortin saat ostettua paikan päältä puiston lipunmyynnistä tai liput voi hankkia kätevästi myös verkkokaupasta.

Valittavanasi on lahjakortti SuperPark Turkuun, SuperPark Ouluun, SuperPark Vantaalle ja Vuokatti Angry Birds Activity Parkiin. Voit ladata lahjakortille haluamasi summan, jonka lahjansaaja voi käyttää sekä puistojen lippu- että ravintolatuotteisiin.

Hoida lahjaostokset kertaheitolla verkkokaupassa ja hanki samalla liput myös itsellesi! Koko perheen monipuoliset sisäaktiviteettipuistot ovat avoinna vuoden ympäri. Tarkistathan puistokohtaiset aukiolot puistojen omilta sivuilta.

Huomioithan ostaessasi, että lahjakortti tulee valita siihen puistoon, jossa se halutaan käyttää. Verkkokaupasta tilattu lahjakortti on e-lippu, joka toimitetaan tilaajan sähköpostiin. Sähköpostin voi välittää edelleen lahjansaajalle. Lahjakortin voi tulostaa tai sen voi näyttää puiston lipunmyynnissä puhelimen näytöltä.

Tilaa lahjakortit täältä