Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

Lippupaketit SuperPark Oulun vastaanotosta

Ryhmäliput, yli 10 lippua, 16 €/lippu

Päivälippu on voimassa koko päivän ajan. Asiakas saa rannekkeen, jolla voi kulkea porteista sisään ja ulos vapaasti aukioloaikojen aikana. Puistoon ei pääse ilman ranneketta. Alle 7-vuotias lapsi tarvitsee mukaansa täysi-ikäisen valvojan. Myös aikuinen maksaa päivälipun.

Liikuntarajoitteisen tai muuta avustusta kaipaavan henkilön oma avustaja pääsee veloituksetta aktiviteettipuistoon. Asiakas maksaa normaalisti.

Yritykset voivat valita maksutavaksi laskutuksen. Laskutustiedot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Laskutuslisä on 10 €.

Kausikortit

Kausikortilla jokainen päivä voi olla SuperPark-päivä!

Kuukausikortti (1 kk) 59 €/hlö
Vuosikortti (12 kk) 349 €/hlö tai 32,60 €/kk (12 kk sopimus, Kuukausierissä maksamisesta tehdään maksusopimus SuperParkin lipunmyynnissä.)
Alle 7-vuotiaan kausikorttilaisen huoltajille kausikortti -50 %.

Kausikortteja voi ostaa SuperPark Oulun lipunmyynnistä. Kausikortin voimassaoloaikana SuperParkissa saa käydä niin paljon kuin ehtii! Kausikortti käy myös muissa SuperParkeissa (poislukien Angry Birds Activity Park Vuokatti). Kausikortti on loistava valinta energisille lapsille ja aikuisille, meillä voi liikkua ja pitää hauskaa säällä kuin säällä. Kausikortti on myös loistava lahjaidea!

Kortille voit ladata myös annoksia ja välipaloja, joilla voi ruokailla Ravintola Robson'sissa. Kortille voi ladata vain tuotteita, ei arvoa. Tuotteiden lataus kortille onnistuu SuperPark Oulun lipunmyynnissä sekä Ravintola Robson'sissa.

Kausikorttilaiset saavat henkilökohtaisen SuperPark-kortin. Kortti on voimassa ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen. Kortti luetaan lipunmyynnissä ja käteen laitetaan ranneke. Ranneke on voimassa koko päivän ja kaikki sisäaktiviteettipuiston aktiviteetit, välineet ja suojat ovat käytössä rannekkeella.

Kortit ovat aina henkilökohtaisia ja niiden käyttöä valvotaan. Vuosikortin voi halutessaan maksaa kuukausimaksulla. Kuukausierissä maksamisesta tehdään maksusopimus SuperPark Oulun lipunmyynnissä.

Yrityskortit

Palkitse hyviä työntekijöitä sisäänpääsyllä SuperParkiin tai tarjoa asiakkaille ja kumppaneille päivä sisäaktiviteettipuistossa.

Yrityskortilla pääsee SuperParkiin vuoden ympäri. Yrityksellä voi olla useita kortteja ja ne ovat nimeämättömiä. Yksi kortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn puistoon kerrallaan. Kortteja voidaan säilyttää SuperPark Oulun lipunmyynnissä tai ne voivat olla yrityksen hallussa. Kortille on mahdollista ladata myös erilaisia ravintolan tuotteita.

Hinta 700 € / 12 kk / kortti (sis alv:n)

Ota yhteyttä!
Johanna Heffernan
puistonjohtaja
+358 50 4131 655

Lahjakortti

SuperParkin lahjakortti on lahja, joka ei jää käyttämättömänä hyllyn pohjalle. Lahjakortin saat ostettua paikan päältä puiston lipunmyynnistä tai liput voi hankkia kätevästi myös verkkokaupasta.

Voit ladata lahjakortille haluamasi summan, jonka lahjansaaja voi käyttää sekä puistojen lippu- että ravintolatuotteisiin.

Hoida lahjaostokset kertaheitolla verkkokaupassa ja hanki samalla liput myös itsellesi! Koko perheen monipuoliset sisäaktiviteettipuistot ovat avoinna vuoden ympäri. Tarkistathan puistokohtaiset aukiolot puistojen omilta sivuilta.

Huomioithan ostaessasi lahjakorttia verkkokaupasta, että lahjakortti tulee valita siihen puistoon, jossa se halutaan käyttää. Verkkokaupasta tilattu lahjakortti on e-lippu, joka toimitetaan tilaajan sähköpostiin. Sähköpostin voi välittää edelleen lahjansaajalle. Lahjakortin voi tulostaa tai sen voi näyttää puiston lipunmyynnissä puhelimen näytöltä.

Liikunta- ja kulttuurisetelit

SuperPark Oulussa pystyy maksamaan seuraavilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä:

Smartum-seteli tai -kortti (Huom! Ei QR-koodi)
Tyky-kuntoseteli
Sporttipassi
Virikeseteli Edenred
Mind&Body -kortti

Huom! Liikunta- ja kulttuuriseteli on henkilöstöetu, joka on yksilöity edunsaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikkumista.

Ohjeita ja lisätietoa

Päivälippu on voimassa koko päivän ajan. Asiakas saa rannekkeen, jolla voi kulkea porteista sisään ja ulos vapaasti aukioloaikojen aikana.
Puistoon ei pääse ilman ranneketta. Alle 7-vuotiaan lapsen mukana pitää tulla täysi-ikäinen valvoja mukaan sisäaktiviteettipuistoon. Aikuinen maksaa myös sisäänpääsymaksun.
Kausi- ja kuukausikorttilaiset saavat seamchip-kulkukortin, jolla voivat kulkea porteista sisään ja ulos. Suosittelemme kuitenkin hakemaan rannekkeen kassalta. Kortit ovat aina henkilökohtaisia ja niiden käyttöä valvotaan. 
S-Etukortilla saa Bonusta normaalihintaisista sisäänpääsylipusta ja kausi- ja kuukausikorteista, kun ne maksetaan yhdellä kertaa.
SuperParkiin voi ostaa lahjakortteja kassalta tai verkkokaupasta.
HUOM! SuperPark-päivälippu, kuukausi- ja kausikortti eivät sisällä sisäänpääsyä Areenan tapahtumiin tai toimijoiden tarjoamiin kuntoilun ja hyvinvoinnin palveluihin.