Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Talviloman riemua SuperPark Oulussa!

Talviloman riemua SuperPark Oulussa!

24.02.2015

SuperParkissa riittää tekemistä ja kokemista koko perheelle

Kohoa korkeuksiin Suomen ensimmäisellä SkyWalk –kiipeilyverkolla tai nauti vauhdista Tuubimäessä. Löydätkö reitin Duudsonit–labyrintissa vai kiihdytteletkö mieluummin polkuautoradalla? Testaa myös Game Arena, skeitti- ja scoottialueet, trampoliinit, parkour-esteet ja airtrack-volttirata.

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluvat kaikki puiston aktiviteetit ja välineet. Päivän aikana voi kulkea puistoon ja ulos mielin määrin. Lähtiessä voi ostaa lipun seuraavalle päivälle hintaan 12€. SuperPark Oulu on avoinna arkisin klo 13-20 ja viikonloppuisin klo 11-19. Poikkeuksen tekee viikko 10, jolloin olemme avoinna ma-pe klo 11-20 ja viikonloppuna klo 11-19

7 vuotta täyttäneet voivat viettää vauhtipäivänsä SuperParkissa ilman vanhempiaan, mutta alle 7-vuotiaiden kanssa tulee olla täysi-ikäinen valvoja mukana. Aikuinen maksaa myös sisäänpääsylipun.

Freestyle Hallissa on hyppyri huimapäille ja foam-allas pehmeään laskeutumiseen. Alle 18-vuotiailla hyppyristä hyppäävillä tulee olla hyppylupa vanhemmiltaan. Lupa voi olla vapaamuotoinen lappu tai tekstiviesti. Jokaisella hyppääjällä tulee olla kypärä päässään. Freestyle Hallilta voi lainata kypäriä, scootteja ja skate-lautoja. Välineitä on rajallinen määrä, joten omasikin voit tuoda mukanasi.

GameArenalla kokeillaan esimerkiksi jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja minigolfia. Kiipeilyjä, polkuautoja, tasapainoilua ja naurua – mitä muuta täydellinen päivä voi kaivatakaan.

Sopiva pukeutuminen

Puistoilessa tulee hiki, joten suosittelemme pukeutumista mukaviin, rentoihin vaatteisiin. Ota mukaasi sisätossut tai -kengät tai kirmaile sukkasilleen. Avojaloin tai ulkokengillä ei voi kulkea puistossa. Sisäkengillä pito on tiukempi, joten scoottaus sekä skeittaus onnistuvat helpommin.

Kun nälkä yllättää...

Ravintola Robson ́s tarjoaa arkisin buffetlounaan klo 10.30-14. (viikolla 10 klo 16 saakka) ja lauantaina klo 12-17. Lounas sisältää päivän keiton, runsaan ja raikkaan salaattipöydän, lämpimän ruoan, leivät, ruokajuoman ja pienen jälkiruoan. Muina aikoina voi tilata herkullisia listaruokia.

Meno SuperParkissa onnistuu parhaiten, jos huomioimme säännöt:
- En kiusaa muita tai etuile jonoissa.
- En riko välineitä ja palautan aina välineet paikoilleen.
- Kunnioitan muita työntekijöitä, vierailijoita, heidän omaisuuttaan.
- En roskita puistoa tai freestyle hallia.
- Omat tavarat ja vaatteet säilytetään niille tarkoitetuilla paikoilla, ei käytävillä tai lattioilla.
- Alle 15-vuotiaat pitävät päässään kypärää skeitatessa ja scootatessa
- Alle 18-vuotiaat freestyle hyppyristä hyppääjiltä vaaditaan vanhempien lupa hyppäämiseen.
- Käytävillä ei saa scootata tai skeitata.

Trampoliineilla:
- Vain yksi hyppijä kerrallaan.
- Ei etuilua jonossa.
- Trampoliinien reunapatjojen päällä ei saa siesta.
- Foampit-altaasta noustaan pois pian hypyn jälkeen.

Autoradalla:
- Autoilla ajetaan vain autoradalla.
- Yhdellä ajokerralla voi ajaa viisi kierrosta, ja vuoro annetaan seuraavalle.
- Autoilla ei saa ajaa romurallia; seiniin tai toisten autojen perään ei saa ajaa.
- Autoja ei saa rikkoa.