Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
SYYSLOMA SUPERPARKISSA

SYYSLOMA SUPERPARKISSA

01.10.2017

LIIKETTÄ SYYSLOMAAN

HIO SYYSLOMALLA TEMPUT KUNTOON OHJATUISSA TEEMA-AAMUISSA

SuperParkin ohjatut teema-aamut ovat täydellistä ajanvietettä lomaviikoksi. Liiku, pompi ja pidä hauskaa yhdessä kaverien kanssa ja opi uusia taitoja. Puistojen aamut on varattu ohjatuille teema-aamuille klo 10-11, jolloin tilaa riittää ja temppuja saa hioa rauhassa ammattitaitoisessa ohjauksessa. Teema-aamuja ovat: SuperMove volttikoulu, scoottikoulu, peliaamu ja SuperFamily temppuaamu.

Kovimmat kaverit tietysti jatkavat samalla fiiliksellä loppupäivän - kruununa huikeaan päivään voit liikkua puistossa samalla hinnalla 25€ koko päivän. 

Klikkaa nähdäksesi paikkakuntasi teema-aamu tarjonta ja ilmoittaudu mukaan!

ESPOO / VANTAA / JYVÄSKYLÄ / TURKU

 

KOE SYYSLOMAN SIISTEIMMÄT ELÄMYKSET PÄIVÄ- JA YÖLEIREILLÄ

Vietä huikean spesiaali yö SuperParkissa, jossa luvassa on ainakin jännitystä, temppuilua, pomppimista ja kisailua - eli lyhyesti sanottuna älyttömän hauskaa. Yöleiri on suunnattu 10-15-vuotiaille tytöille ja pojille ja järjestetään lokakuun aikana Oulun, Espoon ja Vantaan puistoissa.

Kolmen päivän päiväleirillä Espoossa pääset nauttimaan tyhjästä parkista klo 9-11 sekä oppimaan uusia taitoja ammatitaitoisessa ohjauksessa. Herkullinen lounas, ulkoilu, välipala, uudet kaverit ja turvallinen ammattiohjaaja takaavat superhauskan leirilämyksen monipuolisessa SuperPark-ympäristössä. Päiväleiri järjestetään Espoon puistossa.

Klikkaa lisätietoihin ja ilmoittaudu mukaan!

YÖLEIRIT

ESPOO / OULU / VANTAA


Superpark espoon päiväleiri

3 päiväinen syyslomaleiri ma-ke klo 9-16

Leiriviikon jokaisella päivällä oma teemansa: akrobatia, parkour, trampoliinivoimistelu, palloilulajit ja scoottaus&skeittaus. Leiripäivän luksusta ovat aamut, kun parkki vielä muilta suljettu. Leiriläisistä vastaa kokenut aikuisohjaajamme ja lajiohjaajat. Iltapäivisin ulkoillaan lähimaastossa. 

LEIRIN HINTA: 169 EUROA, SISÄLTÄÄ:

  • Ohjatun 3 päivän ohjelman klo 9-16
  • Lounaan ja välipalan päivittäin 
  • Sisarusalennus -10 % leirihinnasta 

Illmoittautumiset  alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteeseen ryhmat.espoo@superpark.fi

*Leiri toteutetaan, jos vähintään 8 osallistujaa.