Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Syksyn yritystapahtumat varataan nyt!

Syksyn yritystapahtumat varataan nyt!

23.06.2015

Syksyn virkistyspäivät, kick-offit ja pikkujoulut myydään nyt käsistä! SuperPark –sisäaktiviteettipuisto tarjoaa monipuolisuudessaan vertaansa vailla olevan paikan erilaisille yritystilaisuuksille.

Suosituimmat päivät ja tilat myydään nyt, ole nopea!

Yli 7300 m2 kokoisessa puistossa voi testata eri lajeja, pelata, viihtyä ja viettää aktiivista aikaa yhdessä. Puisto on paikka, jossa aikuiset voivat viettää aikaa mukavien harrastusten parissa säällä kuin säällä! Työporukoille SuperPark on oiva paikka yhteishengen kohottamiseen, ryhmäytymiseen ja rentoutumiseen. SuperParkkiin voi tulla kaikenkuntoiset liikkujat, puistosta löytyy niin rauhallista kuin vauhdikkaampaakin tekemistä. Puistossa sijaitsevasta ravintola Robson’sista saa herkullisia ruokia ja tarvittaessa kokoustilojakin vuokrattua. Päivään saa myös tilattua erilaista ohjelmaa, mm. SuperKisailut.


Kaikkiaan puisto tarjoaa 26 erilaista aktiviteettia. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi viihtyä puistossa vaikka koko päivän. Kaikki aktiviteetit ja välineet sisältyvät rannekkeen hintaan. Päivään kannattaa varustautua liikunnallisilla vaatteilla sekä sisäliikuntakengillä (puistossa saa liikkua myös sukkasillaan, ei avojaloin eikä ulkokengillä).

Katso lisää yritystapahtumista SuperParkissa tästä

Tiedustelut ja varaukset:

myynti.vantaa@superpark.fi