Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatAktiviteetitSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
SuperTrik DAY ESPOOSSA KLO 15-18

SuperTrik DAY ESPOOSSA KLO 15-18

19.03.2017

SUPERTRIK DAY 

Trikkausvinkkejä, vapaata treenausta, kisailuja ja hyvää fiilistä by VellusTA-tiimi. Tiimin neljä ohjaajaa paikalla SuperPark ESPOOSSA klo 15-18.

Ohjelma: 

15:00              VellusTa Tricking Team Show

15:15-16.15    Trikkaus workshop - Kombot (2 ohjaajaa, max 30 osallistujaa)

16:30-17.30    Trikkaus workshop - Powermoves (2 ohjaajaa, max 30 osallistujaa)

Workshopit soveltuvat lapsille ja nuorille 8-vuotiaasta ylöspäin.
Workshopeissa on paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittauduthan ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen kirsi.ojakoski@superpark.fi. 

Kombot tarkoittavat liikesarjoja trikkauksessa. Ensimmäisessä workshopissa keskitytään liikkeiden linkittämiseen yhteen ja harjoittelu tapahtuu tasamaalla. Powermoves -workshopissa treenataan enemmän airtrackilla ja keskitytään erityisesti trikkauksesta tuttujen volttien ja kierteiden harjoitteluun.

SUPERTRIK-OHJELMA SISÄLTYY NORMAALIN PUISTOLIPUN HINTAAN.
 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
MIKÄ TRIKKAUS? MIKÄ VELLUSTA? 

Trikkaus (temppuilu) on näyttävä liikunnallinen show laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja kauniin kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä.

Maailmallakin trikkaus/akrobatia piireissä hyvin tunnettu Veli-Matti Saarela ja hänen VellusTa ryhmänsä ovat opettaneet 6 - 70-vuotiaita harrastajia yli 10 vuoden kokemuksellaan lukuisissa workshopeissa, kursseilla ja tapahtumissa. 

Workshopin tarkoituksena on tutustua trikkauksen monimuotoisuuteen perusliikkeitä hyväksi käyttäen sekä antaa eväitä ja inspiraatiota jatkoa varten itsenäiseen, turvalliseen harjoitteluun.

Workshop sopii kaikille taitotasosta huolimatta. Kaksi ohjaajaa varmistavat että tunti on mielenkiintoinen lähtötasostasi riippumatta.