Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
SuperTreenit aikuisille 9.6.

SuperTreenit aikuisille 9.6.

09.06.2015

Kukaan ei ole liian nuori tai vanha SuperParkiin!


Asiakkaiden toiveesta järjestämme liikunta-illan aikuisille SuperParkissa tiistai-iltana 9.6. klo 18-20. Puistossa liikkuminen tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille! Tapaa uusia ihmisiä ja kokeile uusia lajeja. Liikkua voit omaan tahtiisi ja oman kunnon mukaan: puistosta löytyy rauhallistakin tekemistä, mutta myös hien saa halutessaan pintaan.

Tule mukaan SuperTreeneihin aikuisten kesken tiistaina 9.6. klo 18.00-20.00. Liiku ja pidä hauskaa yksin tai yhdessä, puistossa on tilaa isommillekin porukoille.

Paikalla on Personal Trainer Hanna Brockman, joka tekee halukkaille kuntotestejä ja opastaa liikkumaan turvallisesti ja oikein. Hannalta voit kysyä myös treenivinkkejä! Puistovalvojamme opastavat tarvittaessa eri aktiviteeteilla ja janon voi sammuttaa ravintola Robson'sin virvokkeilla. Vauhdittajina illassa toimivat Järvenpään Haukkojen Ringette Ladyt. Tule viihtymään ja pitämään hauskaa, liikkumisen ei tarvitse olla vakavaa!

Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (sukkasillaan saa myös olla). Hinta 12 € / hlö. Mikäli teitä on suurempi ryhmä, kysy ryhmätarjousta! Voit ilmoittautua jo ennakkoon soittamalla lipunmyyntiimme numeroon +358 44 488 6211, tai voit myös saapua vain paikalle. Nähdään tiistaina 9.6. klo 18 puiston aulassa!

Yhteyshenkilö: Jenna Mäntynen / jenna.mantynen@superpark.fi / 040 762 4322


Ringette Ladyt (http://www.juniorihaukat.net/ringette/joukkueet/756)
Personal Trainer Hanna Brockman (http://www.pthanna.fi/#!hanna/cig1)