Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
SuperPark Särkänniemi avautuu joulukuussa

SuperPark Särkänniemi avautuu joulukuussa

15.09.2016

Uusi sisäaktiviteettipuisto täydentää Särkänniemen tarjontaa liikunnallisella sisällöllä, joka palvelee Tampereen matkailijoita ja alueen asukkaita ympärivuotisesti.

SuperPark rantautuu Tampereelle, kun SuperPark Särkänniemi aukeaa joulukuun 2016 aikana. SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen ja ympärivuotinen sisäaktiviteettipuisto. SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden säällä kuin säällä.

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallista löytyvät skeitti- ja scoottialueet, Air Track-ilmavolttirata ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa jalkapalloflipperin, SuperBallin, koripalon ja lätkätutkan kera. Seikkailualueella voi kiipeillä, kokeilla SuperTrackia ja liukumäkiä tai mutkitella polkuautoradalla.

SuperPark Särkänniemessä voi viettää myös superhauskoja synttäreitä, luokkaretkipäivän tai vaikka erilaisen ja aktiivisen kokous- tai tykypäivän.

Tervetuloa SuperPark Särkänniemeen Tampereelle seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja pitämään hauskaa monipuolisten lajien parissa!