Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
SuperPark saa uuden sijoittajan

SuperPark saa uuden sijoittajan

13.01.2016

Ravintola-alan yhtiö Restamax Oyj sijoittaa SuperParkiin

Yksi Suomen suurimmista ravintola-alan toimijoista, Restamax Oyj, tulee suunnatulla osakeannilla SuperPark Oy:n omistajaksi 19 prosentin omistusosuudella.

- Restamax on hyvin johdettu yhtiö ja loistava pörssiin päätynyt kasvutarina. Tavoitteenamme on kiihdyttää SuperParkin kasvua ja kansainvälistymistä lähivuosien aikana. Tulemme lähikuukausina julkistamaan uusia hankkeita Suomeen ja ulkomaille, kertoo SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen.

SuperParkit vastaavat lasten ja nuorten liikkumattomuuteen sekä perheiden yhteisen ajan vähenemiseen viihteellisen liikunnan keinoin. SuperParkin tarina alkoi vuonna 2012 Vuokatista, jonne avattiin maailman suurin Angry Birds Activity Park. SuperPark on laajentunut jo Ouluun, Vantaalle sekä Kuopioon. SuperPark on julkistanut avaavansa sisäaktiviteettipuistot Turkuun Holiday Club Caribian yhteyteen ja Tampereen Särkänniemeen vuoden 2016 aikana.

SuperParkin päättyneen tilikauden liikevaihto oli reilut 6 miljoonaa euroa, kuluvan tilikauden arvioidaan olevan noin 9 miljoonaa euroa ja seuraavan jo 15–20 miljoonaa euroa.

- SuperPark tuo hyvän lisän nykyisiin viihde- ja liikunta-aktiviteetteja sisältäviin ravintoloihimme. SuperParkin idea ja uniikki konsepti sekä uskottava kasvu- ja kansainvälistymisstrategia saivat meidät sijoittamaan, Restamaxin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine sanoo.

SuperParkin liikeideana on suunnitella ja rakentaa sisäaktiviteettikohteita sinne, missä ihmiset liikkuvat. Liiketoiminnan ydin on oma konseptikehitys, jonka pohjalta rakennetut SuperPark-kohteet ovat yhtiön omaa tai kumppaneiden lisenssiliiketoimintaa. SuperParkit eroavat huvi- ja teemapuistoista sekä lasten leikkipuistoista siten, että SuperParkeissa koko perhe lapsesta vaariin liikkuu yhdessä.

Lisätiedot:

Timo Laine, hallituksen puheenjohtaja, Restamax Oyj
+358 400 626 064, timo.laine@restamax.fi

Juha Tanskanen, toimitusjohtaja, SuperPark Oy
+358 400 415 563, juha.tanskanen@superpark.fi