Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
SuperKirppis su 13.9. klo 10-14

SuperKirppis su 13.9. klo 10-14

13.09.2015

SuperParkin suuri kirpputoripäivä tarjoaa kaksi kirpputoria yhdellä iskulla! Kirppiksen kunniaksi SuperPark -sisäaktiviteettipuiston liput 16 € (norm. 19 €). Ravintola Robson's huolehtii kirpputorikansan tankkauksesta. Puisto ja ravintola avataan poikkeuksellisesti jo klo 10.

SuperKirppis SuperParkin kokoustiloissa

SuperParkin oma kirppis on loistava tilaisuus ostaa ja myydä lasten urheiluvälineitä ja -vaatteita. Kirppis pidetään sisällä puiston kokoustiloissa, jonne on erillinen sisäänkäynti Valimotien puoleiselta pihalta.

Myyntipaikan varaukset ja lisätiedot SuperParkin nettisivuilta. Paikan hinta 5 € sisältää noin 2 x 2 m tilan, pöydän ja rekit jokain tuo itse. 

MLL Aviapoliksen kirpputori SuperParkin parkkipaikalla

MLL Aviapolis järjestää perinteisen lastenvaatteiden ja -tavaroiden kirpputorin SuperParkin parkkipaikalla. Kirpputorin käytössä on yli 40 myyntipaikkaa, joten tarjontaa riittää! Myyntipaikan vuokra on 5 €. Mikäli olet MLL Aviapoliksen jäsen, saat paikan veloituksetta (jäsenten myyntipaikkoja rajallinen määrä). 

Tapahtumassa on lasten lelujen kierrätys- ja vaihtopiste sekä lapsille oma pieni myyntialueensa. Lähipoliisi vierailee tapahtumassa mahdollisuuksien mukaan. Myymättä jääneet tavarat lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen sekä alueen päiväkoteihin. Varaukset ja lisätiedot: aviapolis.mll.fi/toiminta/kirpputoritoiminta/