Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

SuperCorner Kalajoelle 2017

03.05.2016

TIEDOTE 3.5.2016

SuperCorner rantautuu Kalajoen Hiekoille

Keväällä 2017 Kalajoen Hiekkasärkille valmistuvaan Ostoskylä Raittiin avataan sisäaktiviteettipuisto SuperCorner Kalajoki. SuperParkin lisenssisopimuksella toimiva 800 m2 aktiviteettipuisto tarjoaa aktiivista ja elämyksellistä vapaa-aikaa sisä- ja ulkotoiminnoin.

Kalajoen Hiekkasärkkien matkailukeskusta ja siellä tuotettavia palveluita kehitetään voimakkaasti. Alueelle on tehty useamman vuoden kasvu- ja kehittämisohjelma aina vuoteen 2025 asti. Ostoskylä Raitti tulee palvelemaan niin alueen asukkaita, matkailijoita kuin 8-tien ohikulkijoita monipuolisilla palveluillaan. Ostoskylän valmistuminen ja avaaminen keväällä 2017 vastaa paljon kysytyn palvelutarjonnan lisäämiseen Hiekkasärkillä.

Ostoskylä Raittiin avattava SuperCorner aktiviteettipuisto palvelee matkailijoita ja alueen asukkaita keväästä 2017 alkaen. SuperCornerin myötä Kalajoki saa uuden merkittävän ympärivuotisen matkailuvetonaulan. Alueen asukkaille SuperCorner tuo tullessaan paitsi uuden aktiivisen vapaa-ajanviettokohteen, myös ohjattua toimintaa ja tapahtumia. Ryhmiä liikunnallinen aktiviteettipuisto palvelee monipuolisesti lasten syntymäpäivistä yritysten virkistyspäiviin.

SuperPark Oy:n kehitysjohtaja Taneli Sutinen kertoo SuperParkin ainutlaatuisuuden piilevän siinä, että se tarjoaa puitteet aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen kaiken ikäisille, lapsista aikuisiin.

- SuperCorner -konseptissamme pääpaino on lapsille suunnatuissa seikkailuaktiviteeteissa sekä nuorisoa puhuttelevassa freestyle-alueessa trampoliineineen, foam -altaineen ja Air Track -ilmavolttiratoineen. Aikuisia ajatellen SuperCorneriin tulee lisäksi muutama lajitestauspaikka, kuten esimerkiksi lätkälämäys tai pesislyönti nopeustutkineen, Taneli Sutinen sanoo.

Ostoskylä Raittiin toteutettava aktiviteettipuisto SuperCorner on sisätoiminnoiltaan noin 800 m2. Lisäksi hyödynnetään noin 250 m2 katettua ulkotilaa erilaisiin ulkoaktiviteettitoimintoihin.

- Lisenssisopimuskumppanuus SuperParkin kanssa tarjoaa hienon mahdollisuuden vapaa-ajan ja elämyksellisten liikuntapalveluiden tarjonnan lisäämiseksi Kalajoella, kertoo Rakennusliike Somero Oy:n toimitusjohtaja Vesa Somero.

Someron mukaan SuperCornerin sijainti ostoskylässä on myös yksi vetovoimatekijä. Ostoskyläympäristössä on monipuolisen palvelutarjonnan lisäksi viihdyttäviä tapahtumia ja teemoja, jolloin perheet voivat yhdessä viihtyä ja viettää aikaa niin aktiviteettien, ravintolapalveluiden kuin ostosten merkeissä.

SuperParkilla on sisäaktiviteettipuistot Oulussa, Vuokatissa, Vantaalla, Turussa, ja syksyn 2016 aikana avautuu SuperPark Särkänniemi. SuperCorner Pitkälahti Kuopiossa toimii lisenssisopimuksella. Vuokatissa kehitetyllä puistokonseptilla on kysyntää, ja SuperPark Oy:n kasvunäkymät ovat  hyvässä nosteessa.