Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Street Fest SuperPark Vantaalla 23.5.

Street Fest SuperPark Vantaalla 23.5.

23.05.2015

SuperPark Street Fest tuo puiston pihan täyteen pöhinää lauantaina 23.5. klo 11-18.

Ohjelmalavan ottaa haltuun Freerap-ryhmä kokoonpanolla Solonen, Kosola, Jodarok, Särre ja DJ X-miesTapahtuman parhaat muuvit tarjoaa breakdanceryhmä 09 HHR Difference Makers. Tapahtuman DJ:nä ja juontajana häärää Aleksi Halen.

Ponke'sin skeittipakulla skeittikoulut pyörivät non-stop ja Ponke'sin myymäläteltalla kesäkamppeet päivitetään ajantasalle edullisesti. Geezersin graffitiseinällä voi paitsi ihailla näytösmaalareiden kädenjälkeä, kokeilla maalaamista myös itse.

Aconin suurella trampoliinilla voi uhmata painovoimaa pomppien ja Alex Way Racing -polkuautokisassa mitellään pokuautoilun herruudesta. Paikan päällä on nähtävänä myös auto, jolla Aleksi Halen taistelee suomenmestaruudesta Legends-sarjassa.

SuperPark sightseeingit vievät halukkaat opastetuille kiertokävelyille puistoon ja pinssipajalla pyöräytellään SuperPark -pinssejä. Mukana menossa ovat myös Loiste Energia sekä Continentalin rengastiimi, joka mittaa halukkailta renkaiden kulutuspinnan ja opastamaa kesärenkaiden valinnassa. 

Sokerina pohjalla on SUPERARVONTA, jossa päivän aikana osallistuneiden keksen arvotaan upea Volkswagen Beetle käyttöön kesäviikonlopuksi. Auton lisäksi voittajalle napsahtaa Gigantin kamera sekä muita melleviä tuotepalkintoja.

Tapahtuma on ilmainen. Tervetuloa viihtymään ja fiilistelemään!