Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
ShowHau roadshow SuperPark Vantaalla

ShowHau roadshow SuperPark Vantaalla

10.05.2015

Sunnuntaina 10.5. äitienpäivän kunniaksi SuperPark Vantaan pihamaalle rantautuu kaiken kansan koirakarnevaalit. ShowHau -tapahtumassa on tekemistä, kokemista ja näkemistä paitsi koirille ja koiranomistajille, myös kaikille koirien ystäville. Äitienpäivän kunniaksi kaikki äidit pääsevät puistoon veloituksetta. Äitienpäivän lounaan voi nauttia Ravintola Robson'sin runsaasta lounasbuffetista.

Tuo koirasi kuvauksiin ja osallistu samalla Miss & Mr ShowHau -kilpailuun! Onko sinun koirassasi huippumalliainesta? Tapahtumassa on kaksi valokuvaus-studiota, joissa kuvautut koirat osallistuvat Miss & Mr ShowHau -kilpailuun. Näyttelykokemusta ei tarvita, vaan kaikki karvaturrit ovat tervetulleita mukaan. Karvakorvan Kartano stailaa koirat kuvauskuntoon ja osallistujille jaetaan Best In-tuotteita. Osallistuminen on kuvauksia ja stailausta myöten ilmaista. Tapahtumassa on myös ilmainen koiraparkki.

Match Show. Klo 11 alkavassa match show'ssa on omat luokat aikuisille, pennuille, veteraaneille sekä lapsille ja koirille. Ilmoittautuminen paikanpäällä klo 10.00. Osallistumismaksu 7 €.

Ohjelmaa lapsille. ShowHau -tapahtumassa on viihdykettä koko perheelle. Lapsille on tapahtumassa lapsi ja lelukoira -match show sekä piirrustuskilpailu. Päivän kruunaa käynti SuperPark -puistossa, jonne äidit pääsevät ilmaiseksi.

ShowHau -tapahtuma klo 10-16. SuperPark on avoinna klo 11-20.

Tapahtumaa kuvataan ShowHau -tv-ohjelmaan. Lisätietoja osoitteessa showhau.fi sekä ShowHaun facebooksivuilla