Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Perheaamuna puistoon superedullisesti

Perheaamuna puistoon superedullisesti

20.04.2015

SuperParkin historian ensimmäinen perheaamu järjestetään maanantaina 20.4. klo 10. Tuolloin puiston portit avautuvat superedullisesti 9€ per perhe. Hinta sisältää 3 h puistorannekkeen ja alle kouluikäisille suunnatun sirkuskouluohjauksen. Ranneke on voimassa klo 10 - 13.

Perheaamu on suunniteltu erityisesti alle kouluikäisiä lapsia kotona hoitavia vanhempia ajatellen. Lapsia ei luonnollisesti ole unohdettu ja kaikki pienimmätkin vipeltäjät ovat tervetulleita! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL Aviapoliksen kanssa.

Ravintola Robson'sin lounasbuffetissa voi nauttia terveellisen ja monipuolisen tankkauksen. Alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, hinta 2-6 -vuotiaille on 4,90 € ja aikuisille alkaen 6,90 €. 

Huomioitavaa: Puiston sisällä käytetään puiston lainarattaita (kevyet matkarattaat, joiden selkänoja ei kaadu). Jos omat vaunut on poikkeuksellisesti saatava sisälle puistoon, täytyy renkaissa käyttää rengassuojia. Aulassa on rajalliset tilat vaunujen ja rattaiden säilyttämiseen, joten säilytys on suositeltavaa ulkona.