Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Perheaamu tulee taas!

Perheaamu tulee taas!

10.06.2015

Yleisön pyynnöstä SuperParkin perheaamu järjestetään jälleen keskiviikkona 10.6. klo 10. Puiston portit avautuvat tuolloin superedullisesti 9 € per perhe. Hinta sisältää 3 h puistorannekkeen ja alle kouluikäisille suunnatun sirkuskouluohjauksen. Ranneke on voimassa klo 10-13.

Perheaamut on suunnattu erityisesti alle kouluikäisten lasten perheille, joten niinkuin normaalistikin, kaikki pienimmätkin vipeltäjät ovat lämpimästi tervetulleita puistoon. Koska tämänkertainen aamu ajoittuu koulujen lomakauteen, voivat myös kouluikäiset lapset osallistua aamuun. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL Aviapoliksen kanssa.

Ravintola Robson'sin lounasbuffetissa voi nauttia terveellisen ja monipuolisen tankkauksen. Alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, hinta 2-6 -vuotiaille on 4,90 € ja aikuisille alkaen 6,90 €.

Huomioitavaa: Puiston sisällä käytetään puiston lainarattaita (kevyet matkarattaat, joiden selkänoja ei kaadu). Jos omat vaunut on poikkeuksellisesti saatava sisälle puistoon, tulee renkaissa käyttää rengassuojia. Aulassa on rajalliset tilat vaunujen ja rattaiden säilyttämiseen, joten säilytys on suositeltavaa ulkona.