Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Perheaamu tulee taas!

Perheaamu tulee taas!

28.01.2016

SuperPark Oulun seuraavaa perheaamua vietetään torstaina 28.1. klo 10-13.

Perheaamuihin toivotamme tervetulleiksi erityisesti kaikki perheen pienimmät! Lipun hinta on tuttuun tapaan superedullinen 9 € per perhe. Hinta sisältää 3 h puistorannekkeen, joka on voimassa klo 13 saakka.

Vuoden ensimmäinen perheaamu järjestetään yhteistyössä MLL Pohjois-Pohjanmaan piirin ja Junior Luomun kanssa. Osallistujat pääsevät tekemään lähempää tuttavuutta Junior Luomu -maissinaksujen kanssa, sillä tuotemaistatuksen lisäksi Junior Luomu -tuotekasseja jaetaan kotiin viemisiksi. Mukana tapahtumassa on myös Junior Luomun ihana norsu maskotti!

Ravintola Robson'sin lounasbuffet tarjoaa terveellisen ja monipuolisen tankkauksen klo 10.30-14.00. Alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, hinta 2-6 -vuotiaille on 4,90 € ja aikuisille täysi lounasbuffet 9,90 €.

Huomioitavaa: Puistossa liikutaan sisäkengillä, myös jarrusukat sopivat. Puiston sisällä käytetään puiston lainarattaita (kevyet matkarattaat, joiden selkänoja ei kaadu). Jos omat vaunut on poikkeuksellisesti saatava sisälle puistoon, tulee renkaissa käyttää rengassuojia.

Lämpimästi tervetuloa!