Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Perheaamu tulee Ouluun!

Perheaamu tulee Ouluun!

25.08.2015

Perheaamu tulee SuperPark Ouluun!

25.08.2015

Vantaalla huiman suosion saanut SuperParkin perheaamu järjestetään ensimmäistä kertaa Oulussa tiistaina 25.8. klo 10. Puiston portit avautuvat tuolloin superedullisesti 9 € per perhe. Hinta sisältää 3 h puistorannekkeen ja alle kouluikäisille suunnatun jumppatuokion. Ranneke on voimassa klo 10-13.

Perheaamut on suunnattu erityisesti alle kouluikäisten lasten perheille, joten niinkuin normaalistikin, kaikki pienimmätkin vipeltäjät ovat lämpimästi tervetulleita puistoon. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL Pohjois-Pohjanmaan piirin kanssa.

Ravintola Robson'sin lounasbuffetissa voi nauttia terveellisen ja monipuolisen tankkauksen. Alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, hinta 2-6 -vuotiaille on 4,90 €. Perheaamuun osallistuville aikuisille täysi lounasbuffet -10% eli 8,90 € (norm. 9,90 €). 

Huomioitavaa: Puiston sisällä käytetään puiston lainarattaita (kevyet matkarattaat, joiden selkänoja ei kaadu). Jos omat vaunut on poikkeuksellisesti saatava sisälle puistoon, tulee renkaissa käyttää rengassuojia.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin,
SuperPark Oulu & MLL Pohjois-Pohjanmaan piiri