Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Perheaamu ti 12.1. klo 10

Perheaamu ti 12.1. klo 10

12.01.2016

SuperParkin seuraava perheaamu tiistaina 12.1. klo 10. 

Perheaamuihin toivotamme tervetulleiksi erityisesti kaikki perheen pienimmät! Lipun hinta on tuttuun tapaan superedullinen 9 € per perhe. Hinta sisältää 3 h puistorannekkeen, joka on voimassa klo 13 saakka.

Vuoden ensimmäinen perheaamu järjestetään yhteistyössä Junior Luomun kanssa. Naperoiden iloksi paikalla palloilee Junior Luomun hellyttävän hauska norsuhahmo! Kärsäkkään lisäksi osallistujat pääsevät tekemään lähempää tuttavuutta myös Junior Luomu -maissinaksujen kanssa, sillä  tuotemaistatuksen lisäksi Junior Luomu -tuotekasseja jaetaan kotiin viemisiksi.

Ravintola Robson'sin lounasbuffet tarjoaa terveellisen ja monipuolisen tankkauksen klo 10.30-14.00. Alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, hinta 2-6 -vuotiaille on 4,90 € ja aikuisille täysi lounasbuffet 9,90 €.

Huomioitavaa: Puistossa liikutaan sisäkengillä, myös jarrusukat sopivat. Puiston sisällä käytetään puiston lainarattaita (kevyet matkarattaat, joiden selkänoja ei kaadu). Jos omat vaunut on poikkeuksellisesti saatava sisälle puistoon, tulee renkaissa käyttää rengassuojia.

Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu Junior Luomu -tuotteisiin: Junior luomuJunior Luomu mansikka