Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Perheaamu ti 1.12. klo 10

Perheaamu ti 1.12. klo 10

01.12.2015

Perheaamu kokoontuu jälleen joulukuun ensimmäisenä tiistaina klo 10. Tällä kertaa tiedossa on liikuttavan hauska aamupäivä jouluisella ohjelmalla kuorrutettuna:

  • AMO Aarrekirjan joulun 2015 tähtilelujen testauspiste
  • MLL Aviapoliksen joulupakettijahti, jossa metsästetään puistoon piilotettuja lahjapaketteja
  • Alle kouluikäisten lasten palloilutuokio
  • SuperParkin ja Putouksen yhteistyön myötä perheaamussa arvotaan 2 kpl lippua Putouksen livelähetykseen la 5.12.! 

Sisäänpääsy on tuttuun tapaan superedullinen, 9 € per perhe. Hinta sisältää 3 h puistorannekkeen ja edellä kuvatun ohjelman. Ranneke on voimassa klo 10-13.

Perheaamut on suunnattu alle kouluikäisten lasten perheille, joten niinkuin normaalistikin, kaikki pienimmätkin vipeltäjät ovat tervetulleita puistoon. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL Aviapoliksen ja AMO:n kanssa.

Ravintola Robson'sin lounasbuffet tarjoaa terveellisen ja monipuolisen tankkauksen. Alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, hinta 2-6 -vuotiaille on 4,90 € ja aikuisille täysi lounasbuffet 9,90 €.

Huomioitavaa: Puistossa liikutaan sisäkengillä, myös jarrusukat sopivat. Puiston sisällä käytetään puiston lainarattaita (kevyet matkarattaat, joiden selkänoja ei kaadu). Jos omat vaunut on poikkeuksellisesti saatava sisälle puistoon, tulee renkaissa käyttää rengassuojia.

Lämpimästi tervetuloa!