Valitse kieli Haku
Puistot ja hinnatAktiviteetitSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

VALITSE HALUAMASI PUISTOT

Kaikki Oulu Pitkälahti Turku Vantaa Vuokatti

Perheaamu SuperParkissa

13.12.2016

Tip tap ja tervetuloa vuoden viimeiseen perheaamuun! 

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Lipun hinta on superedullinen 9 € per perhe. Joulukuun perheaamua vietetään ti 13.12. jouluisissa merkeissä pienen tarjoilun kera.

Tapahtuman kumppanina on Voimaruoka, jonka pisteellä on luvassa maistiaisia ja tietoiskuja terveellisistä Voimaruoka-superfoodeista. Helppokäyttöiset superfoodit antavat virtaa koko perheen arkeen helposti ja herkullisesti.

Kaikenikäisiä touhutonttuja silmällä pitäen puistoon on pystytetty tonttujen tehtävärastit. Rastiradalta leimat keränneet ovat mukana SuperFamily -kurssin ja muiden muikeiden palkintojen arvonnassa. SuperFamily on SuperParkissa tammikuussa alkava ohjattu liikuntaryhmä 1-4 -vuotiaille lapsille vanhempineen.

Perheaamuun ohjattuissa perhejumpissa opetellaan uusia taitoja ja temppuja innostavan ohjaajan opastuksella. Perhejumpat järjestetään klo 10.30, klo 11.00 ja klo 11.30

Kun tonttuilu ja touhuaminen alkaa huikomaan, Ravintola Robson'sin lounasbuffet tarjoilee terveellisen ja monipuolisen tankkauksen klo 10.30-14.00. Alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, hinta 2-6 -vuotiaille on 4,90 € ja aikuisille täysi lounasbuffet 9,90 €.

Tervetuloa liikkumaan ja tonttuilemaan!

Käytännön ohjeita:
- SuperParkissa kuljetaan sukkasilleen, sisäkengillä tai tossuilla.
- Puistossa on lainarattaita, joiden selkänoja ei kaadu.
- Mikäli otat mukaan omat rattaat, huolehdithan renkaiden siisteydestä.