Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Perheaamu SuperPark Oulussa

Perheaamu SuperPark Oulussa

24.08.2016

Syksy tekee tuloaan ja sehän tarkoittaa, että on aika jälleen pyöräyttää perheaamut käyntiin! Ensimmäistä perheaamua päästäänkin viettämään upeassa uudistetussa puistossa jo 24.8. klo 10-13. 

Perheaamuihin toivotamme tervetulleiksi erityisesti kaikki perheen pienimmät! Lipun hinta on tuttuun tapaan superedullinen 9 € per perhe. Hinta sisältää 3 h puistorannekkeen, joka on voimassa klo 13 saakka.

Syksyn ensimmäinen perheaamu järjestetään yhteistyössä Real Snacksin kanssa. Osallistujat pääsevät tekemään lähempää tuttavuutta Moomin -maissinaksujen kanssa, sillä Junior Luomu -tuotekasseja jaetaan kotiin viemisiksi. Mukana tapahtumassa on myös Real Snacksin ihana norsu maskotti!

Ravintola Robson'sin lounasbuffet tarjoaa terveellisen ja monipuolisen tankkauksen klo 10.30-14.00. Alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, hinta 2-6 -vuotiaille on 4,90 € ja aikuisille täysi lounasbuffet 9,90 €.

Huomioitavaa: Puistossa liikutaan sisäkengillä, myös jarrusukat sopivat. Puiston sisällä käytetään puiston lainarattaita (kevyet matkarattaat, joiden selkänoja ei kaadu). Jos omat vaunut on poikkeuksellisesti saatava sisälle puistoon, tulee renkaissa käyttää rengassuojia.

Lämpimästi tervetuloa!