Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Oulun SuperPark on todellinen elämyskeskus

Oulun SuperPark on todellinen elämyskeskus

15.02.2015

Tanssia, jumppaa, pilatesta, kuntoilua tai puistoseikkailut. Mikä on teidän valintanne?

Oulun SuperPark Elämyskeskus on ainutlaatuinen kokonaisuus. Saman katon alla on useita hyvinvoinnin ja liikunnan toimijaa - unohtamatta huikeaa tapahtumakeskus Areenaa. Elämyskeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tyhy-päivien viettoon. Saman katon alta löytyy tanssia, kuntoilua, kamppailulajeja, pilatesta, puistoseikkailuja ja -kisoja. Iso tapahtumakeskus Areena muotoutuu tapahtuman ja tarpeen mukaan.

Mikä on teidän ryhmänne valinta? Kaikki vaihtoehdot löydät esitteestämme.

Kisailut SuperPark aktiviteettipuistossa
Ryhmä jaetaan n. 10 henkilön joukkueisiin ja jokainen joukkue saa ryhmäkisakortit. SuperParkin henkilökunta kiertää ryhmän mukana auttamassa, kannustamassa ja mittaamassa tuloksia. Kisailulajeina ovat muun muassa polkuautoilu, labyrinttisuunnistus, kiipeily, minigolf, pallopelit, älypelit ja potkulautailu.

Mamma Mia mitkä tanssit! - Citydance
Citydancen tunnilla tanssitaan Abban tahtiin hauskoja ja helppoja discotanssisarjoja. Tanssinopettajana Tanssii Tähtien kanssa- ja Dance-ohjelmista tuttu Merja Satulehto.

STOTT PILATES™- Pilates Oulu
Ryhmän koosta riippuen, voidaan tehdä pilateslaitteilla (max.6) tai pilatesmatoilla. STOTT PILATES® on maailmalla tunnettu ja arvostettu koko kehoa vahvistava liikuntamenetelmä, joka perustuu viiteen biomekaaniseen periaatteeseen. Tapasi liikkua vapautuu ja muuttuu pysyvästi paremmaksi.

Hyvinvointiluentoja - Liikuntakeskus Voitto
Personal trainer Mikko Törmälehto kertoo ravinnon merkityksestä treenin tehostamiseen ja liikkeelle lähtemisen helpottamiseen! Tilaisuus pitää sisällään käytännön harjoituksen.

Kannattaako lihaskuntoharjoittelu? Mitä hyötyä pienestäkin voiman lisäyksestä on? Tilaisuus pitää sisällään kevyen käytännön harjoituksen

Ohjattu ryhmäliikuntatunti Kamppailuklubilla
Monipuolisia fyysistä terveyttä tukevia harjoituksia ja yleistaitavuutta kehittäviä harjoitteita. Erilaiset kamppailu- ja itsepuolustuslajit sekä monipuoliset tehtävät haastavat jokaisen osallistujan. Kaikilla tunneilla 100% hikitakuu!

RAVINTOLASTA LOUNASTA, VÄLIPALAA TAI ILLALLISTA

Talosta löytyy monipuoliset tilat kokousten viettoon ja herkullisimman tarjoilun saat Ravintola Robson'sista.

Katso esimerkkejä virkistyspäivävaihtoehdoistamme: SuperPark Elämyskeskus. pdf

Ota yhteyttä: myyntipäällikkö Johanna Heffernan, p. 050 4131 655