Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
NHL-pelaajien vauhdittama Hockey Day

NHL-pelaajien vauhdittama Hockey Day

27.08.2016

SuperPark Vantaan Hockey Day on kaikkien lätkäfanien karkkipäivä!

Lauantaina 27.8. klo 13-15 SuperParkissa juhlistetaan lähestyvää kiekkokauden alkua vauhdikkaalla tapahtumalla, jossa nähdään NHL-tähtiä ja kiekkoleijonia. Paikalla ovat mm. Julius HonkaVille Husso, Niklas Hagman ja Ville Leino

Pelaajat ottavat toisistaan mittaa jännääkin jännittävämmässä lämäys- ja tarkkuuskisassa, johon maalin varusteineen tarjoaa Acon. Kisan virallinen välinekumppani on WarriorHalukkaat pääsevät pyytämään nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia pelaajien kanssa.

Kuinka NHL-tason itseluottamus rakennetaan? Itseluottamus.comin tietoiskut tästä aiheesta ovat must kaikille ammattilaisurasta haaveileville junioreille sekä heidän vanhemmilleen. 

Hae nimmari pelipaitaan! Puiston sisäänpääsy on kaikille pelipaitaan pukeutuneille 17 € (norm. 19 €)
 
Kumppaneiden tapahtumapisteillä voi tutustua jääkiekon oheisharjoittelua sopiviin tuotteisiin. Acon Waven multipasser -uutuustuotteella treenaat itsellesi pehmeät kädet. Katso video . Acon Waven pihapeleihin ja muuhun tuotevalikoimaan voi tutustua osoitteessa www.acon.fi

WOOOM harjoitusalusta puolestaan palvelee eritoten jääkiekkomaalivahteja, mutta soveltuu coreharjoitteluun myös muille. Myös WOOOM esittäytyy SuperParkin Hockey Dayssa.