Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Millainen olisi sinun unelmalomasi Vuokatissa?

Millainen olisi sinun unelmalomasi Vuokatissa?

30.01.2015

Immo Rautiainen
pesäpalloilija, Sotkamon Jymy

Immon unelmaloma Vuokatissa starttaa lumikenkäilyllä Vuokatin vaaroilla. Tallustelun aikana Immo voi ihailla kauniita tykkylumisia puita ja nauttii hiljaisuudesta. Retkireppuun on pakattuna eväät, jotka Immo kavereineen nauttii kodalla. Ilta sujuu vauhdikkaasti aktiviteettipuistossa.

Yön Immo viettää mökkimajoituksessa. Hyvin levänneenä on hyvä jatkaa kohti Nuasjärven jäätä ja pilkkireissua. Unelmaloman kruunaa kunnon täky: iso taimen!

Anu Kähkönen
markkinointipäällikkö, Angry Birds Activity Park,

Anun unelmalomalla Vuokatissa päivä lähtee käyntiin islanninhevosvaelluksella Sotkamon kauniiseen luontoon. Hevostelun jälkeen suuntana on munkki ja kaakao -tarjoilu Vuokatin vaarojen päällä. Illasta Anu seurueineen pukee lämpimästi päälle ja lähtee revontuliseikkailulle huskyvaljakon vetämänä.

Hotellimajoituksen ja -aamupalan jälkeen on hiihdon vuoro. Monot jalkaan ja suunnaksi ladut. Alkuun lämmitellään tasaisella aurinkoladulla ennen vaarojen haasteita.

Juuso Lahtela
ravintolapäällikkö, Robson's

Juuso aloittaa unelmalomansa Vuokatissa laskettelurinteestä. Hissillä ylös, suksilla alas! Slalomin jälkeen hän suuntaa kylpylään rentouttamaan lihaksia. Juuso luottaa ulkomajoitukseen: kota ja makuupussi. Tilauksessa on myös kirkas tähtitaivas.

Aamunuotiolta startataan moottorikelkat. Kelkkareitille kuuluu niin järven jäätä kuin metsäreittejä. Väsymys ei Juusoa paina, sillä iltapäivällä hän lähtee skinnausreissulle vaaroille. Välillä kivutaan ylös ja sitten lasketaan alas. Huh!

Lisää tekemistä löydät Vuokatin omilta sivuilta.