Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Liikkeelle! Move! -tapahtuma

Liikkeelle! Move! -tapahtuma

14.11.2016

Liikuttavan hauska liikuntatapahtuma kaikille

Liikkeelle! Move! on ma 14.11. SuperParkissa järjestettävä liikuntapahtuma, jonne kaikki ovat tervetulleita liikkummaan ja pitämään hauskaa omalla tavallaan. Vantaan Kaupungin, Vantaan Seurakunnan, VAU:n sekä SuperParkin yhdessä järjestämä tapahtuma on lapsen oikeuksien viikon avaus. 

SuperPark avaa ovensa ennakkoon varanneille ryhmille jo klo 9 alkaen. Päiväkoti- ja koululaisryhmillä on mahdollisuus ottaa ilo irti suuresta sisäaktiviteettipuistosta, jossa vapaan liikkumisen ohessa on myös ohjattua toimintaa. 

Klo 17 alkaen puistossa on ohjelmaa erityisesti lapsiperheille ja nuorille. Halukkaat voivat opetella temppuja ja taitoja ohjatuissa liikuntaryhmissä. Paikan päällä on mahdollisuus tutustua myös erityisliikuntaharrastuksiin. 

Tapahtumassa nähdään myös vammaisurheilijakaksikko Henry Manni ja Aleksi Kirjonen. Henry on menestynyt pyörätuolikelaaja, jonka viimeisimpänä saavutuksena on pronssimitali Rion Paraolympialaisista. Aleksi puolestaan on kuulantyöntäjä ja keihäänheittäjä, jonka erikoisuus ovat pyörätuolilla temppuilu. Aleksi on ensimmäinen eurooppalainen, joka on tehnyt takaperinvoltin pyörätulilla. Kaverusten taidonnäytteitä ja temppuja saadaan ihailla myös Liikkeelle! Move! -tapahtumassa.

Tapahtumapäivänä lipun hinta SuperParkiin on 9 € (norm. 19 €).
SuperPark on avoinna klo 11-20.
Ennakkoon varanneet ryhmät klo 9 alkaen.

Päiväkoti- ja kouluryhmien varaukset: Kim Korhonen, kim.korhonen@superpark.fi, 050 574 5657.