Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Elämyskeskus on nyt Terminaali

Elämyskeskus on nyt Terminaali

23.07.2015

Me olemme nyt Terminaali!

SuperPark Oulu, Liikuntakeskus Voitto, Tanssikeskus Citydance, Pilates Oulu, Oulun Kamppailuklubi ja Areena Oulu muodostavat yhdessä ainutlaatuisen elämysten, tapahtumien ja aktiviteettien vapaa-ajankeskuksen Limingantullissa. Vuoden toimittuamme talo on nyt nimetty Terminaaliksi ja sille on luotu oma rouhea ilme yhdessä uusien nettisivujen kanssa juhlistamaan 1-vuotistaivaltamme.

Tyrnäväntie 16:ssa sijaitsevalla peräti 17 000 m2:n kokoisella varastoterminaalilla on pitkä historia tavaraliikenteen parissa. Me haluamme, että talon historia näkyy ja kuuluu – ja siksipä talo on nyt virallisesti Terminaali. Terminaali on myös paikka, josta voi aloittaa mahtavan matkan kohti rentoa ja aktiivista vapaa-aikaa ja elämyksiä, joten mikäpä sen sopivampi nimi tälle huikealle keskukselle!

Täällä viihtyvät niin yksittäiset kävijät, kaveriporukat kuin perheet, joiden arjen aikatauluja helpotamme tarjoamalla vaihtoehtoja harrastamiseen saman katon alla koko perheelle yhtä aikaa. Monipuolisten liikunta-, tanssi- ja aktiviteettimahdollisuuksien lisäksi Terminaaliin houkuttavat myös mahtavat tapahtumat ja tähtiartistien konsertit moneksi muuntautuvalla Areena Oululla. Palvelut täydentää ravintola Robson´s.

Synttäreitämme vietämme SuperViikonloppuna 15.-16.8., jolloin koko talo on täynnä menoa ja meininkiä kaikenikäisille! Tarkemmat ohjelmat löytyvät elokuun alussa niin Terminaalin omilta nettisivuilta kuin
myös toimijoiden omilta sivuilta!

Kaiken tämän ohella Terminaali saa oman uuden asiakaslehden, joka tulee ilmestymään kahdesti vuodessa. Terminaalin ensimmäinen oma asiakaslehti ilmestyy juuri 1-vuotissynttäreidemme alla 12.8.! Lehti esittelee upealla tavalla meidät talon toimijat ja sisältää myös koko syksyn tapahtumakalenterin.
Lehden lisäksi omat nettisivumme ja facebook-ryhmämme helpottavat löytämään moninaiset palvelumme. Kurkkaa Terminaalin omille nettisivuile osoitteessa www.terminaalioulu.fi. Facebookista löydät meidät nimellä Terminaali ja Instagramista nimelä Terminaalioulu.

Tervetuloa Oulun huikeimpaan elämysten tavarataloon - Terminaaliin!