Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Bottle Flip SM-karsinnat

Bottle Flip SM-karsinnat

10.12.2016

Bottle Flipin SM-kisat - Kuka flippaa tykimmin?

Nyt etsitään ensimmäistä Bottle Flipin Suomen mestaria. Kiertue alkaa Oulusta 3.12. ja päättyy Tampereen finaaliin 7.1. Kiertue kattaa kaikki SuperParkit kautta maan! Karsintojen parhaille on luvassa Kane's -tuotepalkintoja ja voittajalle SuperParkin kuukausikortti karsintapuistoon, sekä SuperParkin kustantama kisamatka Tampereen SM-finaaliin SuperPark Särkänniemeen 7.1.2017.

Tule mukaan SuperPark Vantaan karsintoihin la 10.12. klo 14!
Osallistuminen karsintakisaan on avoin kaikille puistolipun ostaneille ja kausikorttilaisille. Kisaan ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tapahtumapäivänä klo 13 alkaen.

Finaalitaisto käydään Tampereella uudessa SuperPark Särkänniemessä 7.1., josta voittaja kuittaa itselleen Suomen mestarin tittelin, vuosikortin haluamaansa SuperParkiin sekä huikeat Kane's -tuotepalkinnot. Kane's palkitsee lisäksi myös muut finalistit tuotepalkinnoin.

Bottleflip SM -kiertuepäivät

* Oulu la 3.12.
* Turku pe 9.12. 
* Vantaa la 10.12. 
* Vuokatti la 17.12. 
* Tampere la 7.1.

SM-FINAALI Tampere la 7.1.2017


* * * KARSINTAKISOJEN SÄÄNNÖT * * * 

Alkukarsinnat

1. Ensimmäinen karsintakierroksella jokaisella osallistujalla on 2 heittoa. Jos jompikumpi heitoista menee päälle (pullo jää pystyyn), pääsee hän jatkoon.
2. Seuraavalla karsintakierroksella jokaisella osallistujalla on 2 heittoa, joista ensimmäinen on harjoitusheitto ja toinen varsinainen kisaheitto. Jos viimeinen eli kisaheitto menee päälle (eli pullo jää pystyyn), pääsee kilpailija jatkoon. Karsintakierroksia jatketaan tällä kaavalla, kunnes jäljellä on 8 pelaajaa.
3. Jos alkukarsinnat päättyvät parittomaan lukuun, otetaan villillä kortilla jo tippuneista tarvittava määrä kilpailijoita takaisin kisaan.

Semifinaali

4. Semifinaalivaihe kisataan perinteisellä yksi vastaan yksi kisakaavalla. Jos pareista toinen onnistuu heittämään pullon päälle (pullo jää pystyyn), täytyy toisenkin onnistua, tai hän tippuu. 
5. Semifinaalin toinen kierros heitetään samalla kaavalla kun ensimmäinen kierros. Tämän jälkeen on tiedossa jatkoon menevä finaalipari. 

Pronssiottelu

6. Semifinaalin toisen kierroksen hävinneet taistelevat pronssisijasta kaksintaisteluna: Molemmat heittävät 5 heittoa, eniten päälle saanut voittaa pronssia. 

Finaaliottelu

7. Finaaliin pääsyt pari kilpailee voitosta taito-osuudella, jossa lasketaan pisteitä ja molemmilla on 10 heittoa.  
Pisteitä saa seuraavasti: 
Pohja edellä pöydälle 1pst
Korkki edellä pöydälle 2 pst
Pohja edellä tornin päälle 5 pst
Korkki edellä tornin päälle 10 pst

Eniten pisteitä saanut voittaa karsinnan ja pääsee SuperPark Särkänniemessä Tampereella la 7.1. järjestettävään finaaliin.