Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje
Aikuisten ilta Turun SuperParkissa

Aikuisten ilta Turun SuperParkissa

28.10.2016

KUKAAN EI OLE LIIAN NUORI TAI VANHA SUPERPARKIIN!

Ensimmäistä kertaa aikuisten oma ilta Turun SuperParkissa perjantai-iltana 28.10. klo 19-21. Tapaa uusia ihmisiä ja kokeile uusia lajeja! Puistosta löytyy muun muassa trampoliinit, futisflipperi, lätkä- ja pesistutka, skeittialue, sekä superhauska SuperBall -peli. 

Liikkua voit omaan tahtiisi ja oman kunnon mukaan: puistosta löytyy rauhallistakin tekemistä, mutta myös hien saa halutessaan pintaan. Puistossa liikkuminen tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille. Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (sukkasillaan saa myös olla).

Hinta on 10 € / hlö ja mukaan ei tarvitse ilmoittautua, lipun saat lipunmyyntipisteestä eli riittää että tulet paikalle! 

Nähdään perjantaina 28.10. klo 19!

Hox! Puisto suljetaan pieniltä asiakkailtamme poikkeuksellisesti klo 19.

 

SuperParkin aikuisten illan jälkeen jatkot Caribian kylpylän Halloween-sinkkuillassa

Caribian kylpylässä luvassa erityisesti sinkuille suunnattu tapahtuma! Etkot klo 19 alkaen SuperParkissa, joka on avoinna vain aikuisille klo 21 asti. Kylpylän allasosastolla Halloween-teeman mukaista ohjelmaa. Captain Hookissa drinkkitarjouksia ja Hesburger avoinna klo 23 asti. Myös piha-alueen savu- ja puusaunat lämpiminä.

SuperPark -etkot 28.10 klo 19-21 ja 10 €/hlö
Tapahtuma kylpylässä perjantaina 28.10. klo 21–24 ja 10 €/hlö
Lipunmyynti kylpylään alkaa klo 20.30, huom ikäraja 18 v.