Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

AIKUISTEN ILTA 19-21 SUPERPARK ESPOO

14.06.2017

AIKUISTEN ILTA - ADULTS ONLY!

Aikuisten oma ilta SuperParkissa keskiviikkona 14.6.2017 klo 19-21. Tule treenaamaan kuin Tough Viking! 

Aikuisten iltoina liikuttavan hauska aktiviteettipuisto on ainoastaan aikuisten käytössä! Kesäkuun kumppanina on Tough Viking, jonka pisteillä pääset puraisemaan maistiaisia 9.9.2017 pidettävän ultimaalisen estejuoksukisan haasteista. 

Tämän lisäksi käytössä on myös koko muu SuperParkin monipuolinen lajikirjo. Voit haastaa itsesi olympiatason trampoliineilla ja vaahtomuovialtaassa, skeitti- ja scoottiparkissa, digitaalisella kiipeilyseinällä, permannon Air Track -ilmavolttiradalla sekä Game Arenan peliaktiviteeteilla. Jalkapallo- ja koripalloflipperi, SuperBall ja Jefu-jenkkifutis ovat esimerkkejä hauskoista peleistä, joissa hiki kirpoaa kuin huomaamatta. Ilta SuperParkissa on paitsi hauska, myös hyödyllinen. Sporttaaminen puistossa tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille!

Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (tai sukkasilleen). Hinta on 12 € / hlö ja mukaan ei tarvitse ilmoittautua, lipun saat lipunmyyntipisteestä eli riittää että tulet paikalle! 

Hox! Puisto suljetaan pieniltä asiakkailtamme poikkeuksellisesti klo 19.