Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

Tiedote 8.3.2017

SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Jyväskylään

SuperPark tuo viihteellisen liikunnan osaksi Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongin ympärivuotista tarjontaa.

SuperPark avaa uuden sisäaktiviteettipuiston Jyväskylään. Lapsia, nuoria ja aikuisia viihteellisesti liikuttava SuperPark tulee Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongin yhteyteen. Ketjun seitsemäs, 2800 m² kokoinen puisto avaa ovensa kesäkuussa 2017.

SuperPark Jyväskylä käsittää kolme teema-aluetta; leikkimieliseen liikkumiseen sopivan seikkailualueen, eri lajien kokeiluun tarkoitun Game Arenan sekä vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliineille pyhitetyn Freestyle Hallin. Digitaalisuus on valjastettu vauhdittamaan liikkumista.

“Kaikissa SuperParkeissa on digitaalisesti viritettyjä liikunnallisia aktiviteetteja, joiden viimeisimmät versiot tulevat Jyväskylään. Asiakkaat voivat avata henkilökohtaisen käyttäjätilin, jonne puistovierailun aikana syntyvät suoritukset ja kokemukset voi tallentaa ja josta ne voi halutessaan jakaa eteenpäin", kertoo SuperPark Oy:n kehitysjohtaja Taneli Sutinen.

Sutinen näkee, että Paviljonki ja SuperPark tulevat hyötymään monella tavoin toisistaan.

“SuperPark tarjoaa messuille vakituisen oheisohelman, joka vetoaa sekä perheisiin, että vaikeasti tavoitettaviin teini-ikäisiin. Sesonkeina meillä puolestaan on mahdollisuus laajentaa puistosisältöämme viereisiin messuhalleihin. Tilat mahdollistavat myös, että voimme tehdä omista tapahtumistamme jatkossa aikaisempaa suurempia”, sanoo Sutinen.  

Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahkon mielestä SuperPark sopii mainiosti Paviljonkiin, josta tulee nyt aidosti entistäkin monipuolisempi ja sisältötarjonnaltaan Suomen oloissa ainutlaatuinen messu-, kokous- ja tapahtumakeskus.

“SuperParkin tulon myötä koemme, että Paviljongista tulee kaikille jyväskyläisille ympärivuotinen tapahtumakeskus, sekä samalla matkailijoiden ykköskohde Jyväskylässä”, Juha Rahko sanoo.

SuperPark Jyväskylän yhteyteen avataan myös konseptiin kuuluva ravintola Robson’s Grill & Cafe. Puisto ja ravintola työllistävät yhteensä noin 15 henkilöä, jotka ovat pääosin nuoria. SuperPark Jyväskylän kävijätavoite on 100 000 asiakasta per vuosi.

Vuonna 2012 perustettu SuperPark on kotimainen kasvuyritys, jolla on hyvät näkymät myös kansainvälisille markkinoille. Pisimmällä suunnitelmat ovat Ruotsissa ja Kiinassa, joissa molemmissa ensimmäiset SuperParkit avataan vuoden 2017 aikana.

FAKTAT

SuperPark Jyväskylä

  • Avataan kesäkuussa 2017
  • Kokonaisinvestointi noin 1,3 Me
  • Työllistää noin 15 henkilöä
  • Puiston koko 2800 m²
  • Sesonkiaikana puiston kokoa mahdollisuus laajentaa noin 4000 m²:iin

Lisätiedot:

Taneli Sutinen, SuperPark Oy, kehitysjohtaja
+ 358 40 524 9928, taneli.sutinen@superpark.fi

Vesa Pohjonen, Jyväskylän Messut Oy, myyntijohtaja
+ 358 50 325 7636, vesa.pohjonen@jklmessut.fi

Kuvamateriaalia median käyttöön:
https://www.dropbox.com/sh/vobd48wxcnbyexd/AADetOqsy-DKkC4ZPYc-O71Oa?dl=0

SuperPark -sisäaktiviteettipuistot tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lasten ja aikuisten aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen. SuperPark Oy omistaa ja operoi sisäaktiviteettipuistoja Oulussa, Turussa, Tampereella, Espoossa, Vantaalla ja Vuokatissa (Angry Birds Activity Park). Ruotsissa ja Kiinassa SuperPark avaa ensimmäiset puistonsa vuoden 2017 aikana. Lisenssisopimuksella toimivia kohteita ovat SuperCorner Pitkälahti (Kuopio) sekä 2017-2018 avautuvat SuperPark Sveitsi, SuperCorner Mikkeli ja SuperCorner Kalajoki. Managementin lisäksi omistajia ovat Matkailurahasto Nordia Oy, Suomen RH-Yhtiö Oy, Magic Angel Oy ja Restamax Oyj. Lisätiedot: www.superpark.fi

Jyväskylän Messut Oy tuottaa ainutlaatuisia tapahtumia Jyväskylässä, tapahtumakeskus Paviljongissa. Tavoitteena on luoda tapahtumissamme asiakaskokemus joka jättää muistijäljen. Tunne on mukana myös liiketoiminnassamme. Meillä on tapahtumakokemusta yhteensä yli 100-vuotta. www.jklmessut.fi

 

Tiedote 8.2.2017 klo 17

SuperParkissa nollatoleranssi kiusaamiseen

SuperPark Särkänniemessä tapahtui sunnuntaina 5.2. tapaus, jossa kolmen nuoren ryhmä vaati rahaa joiltakin muilta puiston aktiviteettialueen käyttäjiltä. Yhden kiusaamisen kohteeksi joutuneen lapsen isä kirjoitti asiasta sosiaaliseen mediaan, ja myös tiedotusvälineet ovat kertoneet tapauksesta.

SuperPark Särkänniemi on selvittänyt asiaa nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa. Puiston henkilökunta on ilmoittanut asiasta myös poliisille, joka harkitsee jatkotoimia.

”SuperParkissa on nollatoleranssi kiusaamiseen ja olemme hyvin pahoillamme tapahtuneesta”, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo.

”Puutuimme sunnuntaina heti asiaan, mutta emme ottaneet asianosaisia sivuun aktiviteettialueelta emmekä ilmoittaneet asiasta heidän vanhemmilleen, ja tässä teimme arviointivirheen. Tapauksen herättämä julkinen keskustelu osoittaa, kuinka tärkeitä lapset ja nuoret ovat meille kaikille, ja SuperPark osallistuu mielellään tähän keskusteluun.”

Tanskanen kertoo, että SuperPark on tarkentanut toimintaohjeitaan henkilökunnalle. Jatkossa puiston valvojat puuttuvat aiempaakin tarkemmin mahdolliseen kiusaamiseen ja ilmoittavat asiasta aina alaikäisten vanhemmille. Kameravalvontaa lisätään. Mahdollisten rikosepäilyjen selvittäminen kuuluu Tanskasen mukaan poliisille.

”Teemme kaikkemme, ettei SuperParkin tiloissa kiusata ketään. Toimimme ripeämmin ja päättäväisemmin. Kaikilla SuperParkin vierailla on oikeus nauttia liikunnasta ilman, että kukaan kiusaa tai häiritsee.”

SuperPark Oy on suomalainen yritys, jolla on sisäaktiviteettipuistot Espoossa, Oulussa, Turussa, Vantaalla, Vuokatissa ja Tampereen Särkänniemessä. Juha Tanskasen mukaan SuperParkin puistojen kävijämäärä nousi viime vuonna yli 400 000 vieraaseen.

”Nuorten ylivoimainen enemmistö käyttäytyy puistoissamme mallikelpoisesti, kannustaen kavereitaan hyviin suorituksiin. Joudumme ilmoittamaan kuukausittain muutamien nuorten käyttäytymisestä heidän vanhemmilleen, mutta yleisesti ottaen nuoret suuntaavat energiansa siihen, mihin kuuluukin eli vauhdikkaaseen liikuntaan.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Tanskanen
SuperPark Oy
0400 415 563
juha.tanskanen@superpark.fi

Kehitysjohtaja Taneli Sutinen
SuperPark Oy
040 524 9928
taneli.sutinen@superpark.fi