Valitse kieli Haku
EtusivuPuistot ja hinnatViihdy ja liikuSynttäritRyhmätYrityksilleRavintolat ja kahvilatVerkkokauppa
Sulje

Ollaan yhteydessä!

Täytä lomake, olemme yhteydessä sinuun pian!

Back to work #SPRPRK - kampanja on täällä!

Unohtumaton ohjelma, korkeatasoinen ruoka ja elämykselliset kokoustilat - kaikki saman katon alla!
 

Varaa yrityksellesi alkusyksyn tilaisuus Espoon tai Vantaan SuperParkiin kampanjahinnoin.

SuperParkissa järjestät onnistuneet tapahtumat ja kokoukset muutaman hengen tilaisuuksista aina satojen henkilöiden kongresseihin ja seminaareihin. Meillä tekniikka ja tarjoilu toimivat, tilat inspiroivat ja ympäristö antaa mahdollisuuden uuden omaksumiseen ja ajatusten vaihtoon. Tarjoamme puitteet monenlaisiin tapahtumiin, niin yrityksille, yksityisille kuin erilaisille yhdistyksille mahdollistaen tilan käyttämisen virallisempiin osuuksiin sekä rennompaan menoon.

Tyylikäs SuperMeeting- tila on avara ja monikäyttöinen, joka on täydellinen ratkaisu mm. kokouksiin, tiimipäiviin, asiakastilaisuuksiin, luentoihin ja koulutuksiin.

Robson´s ravintolamme vastaa ruokatarjoilusta ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä otteellaan. Yhdessä keittiömestarimme kanssa suunnittelemme teille herkulliset tarjoilut päiväänne.


Energiapaketti: SuperKisailut

SuperKisailut, lounas ja kokoustila tunniksi      

Kampanjahinta45 eur /hlö 

SuperKisailut on tiimikisailu, jossa joukkueet pääsevät testaamaan puistossa erilaisia lajeja ja liikkumaan kevyesti samalla hauskaa pitäen. SuperKisailujen kesto on noin 90 min.  

Kisailulajeista voitte valita viisi teille mieluisinta aktiviteettia, joiden parissa kisaillen ryhmähenki kohoaa kattoon. Tiimit kisailevat leikkimielisesti toisiaan vastaan. Kisailussa saa kevyttä liikuntaa ja se sopii kaiken kuntoisille. 

Kisailut päättyvät pisteidenlaskuun ja palkintojenjakoon, jonka SuperParkin henkilökunta suorittaa. Minimiosallistujamäärä 6 hlöä. SuperKisailut sisältävät koko päivän rannekkeen puistoon.

Energiapaketti: SuperOlo

SuperOlo, lounas ja kokoustila tunniksi

Kampanjahinta: 37 eur /hlö 

SuperOlon tarkoituksena on työssäjaksamisen ja kunnon kohottaminen sekä yhteishengen nostattaminen - hauskanpitoa unohtamatta! Mukaansa tempaavan ja tsemppaavan ohjaajan johdolla, jokainen pääsee osallistumaan tuntiin turvallisesti ja omalla tasollaan. Tunnin aikana liikutaan niin rappusissa, polkuautoradalla kuin trampoliineillakin. Vaihtoehtoja löytyy kaikkeen tekemiseen. Hauskaa tulee taatusti olemaan myös ilmavolttiradalla, jossa sykettä kohotetaan kaikille tuttujen liikkeiden avulla. 

Tunnin aikana toimintoja tehdään ympäri puistoa monia eri ominaisuuksia ja taitoja haastaen sekä kehittäen. Tunnin aikana harjoitetaan mm. tasapainoa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja lihaskuntoa, huomaamatta ja hauskasti. Tunti sopii kaiken kuntoisille, jokainen voi liikkua oman fiiliksensä mukaan. Kesto 60 min. Minimiosallistujamäärä 6 hlöä. SuperOlo sisältää koko päivän rannekkeen puistoon.


Hinnat alv 0%, minimiosallistujamäärä 6 hlöä

Hinnat voimassa 15.9.2017 saakka. Tilaisuus tulisi järjestää 31.10.2017 mennessä.  

Mainitse Back to work - kampanja varausta tehdessäsi.

 

OTA YHTEYTTÄ JA SUUNNITELLAAN YHDESSÄ ONNISTUNUT TILAISUUS!

Toivotamme sinut tervetulleeksi käymään paikan päällä SuperParkissa. Myyntipalvelumme suunnittelee mielellään tilaisuutenne juuri teille sopivaksi. Monipuoliset tilat, runsaat ja laadukkaat tarjoilut sekä työstään innostunut henkilökunta takaavat tilaisuutenne onnistumisen!

Lisätietoja:
http://www.superpark.fi/yrityksille/espoo
http://www.superpark.fi/yrityksille/vantaa

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Yhteydenottopyyntö koskee

Valitse puisto jota yhteydenottopyyntö koskee

Kampanja

Minulle saa lähettää SuperPark-aiheista markkinointiviestintää

Lisätietoja